Stijlvolle Urban Outdoor collectie van Bo-Camp

 Urban Outdoor collectie van Bo-Camp

De nieuwe Urban Outdoor collectie van Bo-Camp

ZOETERMEER – Onder de noemer “Stijlvol kamperen” introduceert Bo-Camp haar nieuwe Urban Outdoor collectie. Een collectie die inspeelt op de veranderende behoeften van consumenten.

Kampeer- en outdoorproducten worden namelijk niet alleen meer op de camping gebruikt, maar ook bij een dagje weg of gewoon in de tuin.

Urban Outdoor collectie

Deze nieuwe collectie is opgebouwd uit verschillende slimme producten. Er is niet alleen veel aandacht geschonken aan de functionaliteit, maar ook aan het uiterlijk van de producten. Daardoor misstaat de Urban Outdoor collectie ook niet in een bijdetijds interieur. Op die manier gaan de gebruiksmogelijkheden van de nieuwe collectie veel verder dan alleen voor gebruik op de camping. De collectie bestaat uit geraffineerde slaapzakken en slaapmatten, comfortabele en stijlvolle meubelen, elegante vloerkleden, trendy tafeldecoratie, outdoor cooking producten en een mooie verlichtingslijn. Een hippe retro koelbox completeert deze collectie.

Natuurlijke materialen

Bo-Camp heeft bij de samenstelling van deze productlijn gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe, stoffen met een canvas look, een fraai kleurenpallet, eco verpakkingen en er wordt aandacht besteed aan mooie afwerking en herkenbare details. De nieuwe collectie van Bo-Camp Urban Outdoor is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij vele kampeerspeciaalzaken, tuincentra en lifestyle winkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel