Stoere tenttrailers van Conqueror ook in Nederland

kampeerzaken.nlConqueror is in Zuid-Afrika marktleider op het gebied van stoere tenttrailers, die daar safari trailers worden genoemd. De Conquerors zijn daar leverbaar in meerdere modellen, varierend vanaf een compacte tenttrailer tot een mini-caravan. Alle modellen zijn bijzonder robuust uitgevoerd en volgestopt met slimme details. Zo kunt je bijvoorbeeld de wagenbak aan de zijkant openen, en is het luik in geopende toestand meteen een handig werkblad.
 Daarbij kan je op eenvoudige een kookplaat, spoelbak, laden en zelfs een afdruiprek uitklappen. De koelbox past of in de disselbak, of is op een paar rails eenvoudig naar buiten te schuiven.
kampeerzaken.nlEén van de dealers in Zuid-Afrika is Ithende Trading, een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van safari trailers, alsmede de organisatie van complete safari vakanties met de Conqueror.
Eén van de eigenaren van Ithende gaat de Conqueror tenttrailers nu ook in Nederland op de markt brengen. Omdat de wagens zijn gemaakt met materialen en technieken zoals we die ook in Nederland kennen en toepassen is het mogelijk om hier een full-service dealerschap te starten, alle service en reparatie kan immers eenvoudig hier in Nederland worden uitgevoerd.
Naast de Conqueror zal men ook andere outdoorproducten uit Zuid-Afrika gaan importeren. Gezien het succes van de eveneens Zuid-Afrikaanse Skottelbraai® zijn wij benieuwd!
kampeerzaken.nlMeer info op www.ithende.com, www.conqueror.co.za, en op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel