Sun Living V 60 SP TentTop heeft een verhoogd dak én hefdak

Sun Living V 60 SP TentTop buscamper voor vier personen

Sun Living V 60 SP TentTop heeft een verhoogd dak mét hefdak

Buscampers zijn steeds meer in trek. Bovendien zijn er steeds meer buscampers die voor meer dan twee personen zijn ingericht. Die hebben bijvoorbeeld een dubbel stapelbed of, zoals in deze nieuwe buscamper van Sun Living, een hefdak.

Het is qua ruimte natuurlijk een beetje behelpen, met zijn vieren in een buscamper, maar het kan dus wel. Gelukkig is deze Sun Living V 60 SP TentTop een wat ruimere buscamper. Het dak is ook verhoogd, wat natuurlijk al voor voldoende hoofdruimte zorgt. Het hefdak is ook alleen maar bedoeld voor de extra slaapplaatsen.

Speciaal ontwikkeld hefdak

De Sun Living V 60 SP TentTop , die op een Fiat Ducato of Citroën Jumper wordt gebouwd, heeft een  enkelschalige polyester dak. Dat is een eigen ontwikkeling van Adria en weegt ongeveer 140 kilogram. Het hefbed daarin biedt met een formaat van 200 bij 120 centimeter voldoende ruimte voor 2 personen. Onder de matras bevinden zich schotelveren voor voldoende comfort en ventilatie. Het hefdak is aan weerszijden voorzien van grote ventilatieopeningen met muskietengaas. De voorzijde van het hefdak kan helemaal geopend worden. Frisse lucht en uitzicht in overvloed dus. Verder zijn er LED-spotjes met zwanenhals, USB-aansluitingen en opbergvakken. Ook heeft men verwarmingskanalen naar het hefdak geleid zodat het er ook in koudere jaargetijden prima toeven is.

Interieur

Het dochtermerk van het Sloveense Adria is gepositioneerd in het instapsegment maar dat valt geenszins op, als je de camper bekijkt. Hij heeft een fraaie, moderne inrichting waarbij kopers kunnen kiezen uit meubilair in lichte houttinten of geheel in wit en grijs.

De normale slaapplaatsen bevinden zich achterin de camper, waar een deels opklapbaar dwarsbed is geplaatst. Er zijn ook vier gehomologeerde zitplaatsen (met gordels), die worden gevormd door de draaibare voorstoelen en de dwarsbank. Daartussen bevindt zich de eettafel.

Zoals gebruikelijk staat het keukenblok ter hoogte van de schuifdeur. Het is compact uitgevoerd maar biedt alles wat je nodig hebt met onder meer een tweepits kookplaat, spoelbak en een compressorkoelkast met een inhoud van 84 liter. Optioneel is er ook een koelkast van 138 liter leverbaar. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.

Like dit artikel
Tweet dit artikel