Sun Living geheel vernieuwd in modeljaar 2018

Sun Living camper 2018

Sun Living geheel vernieuwd in modeljaar 2018

ZOETERMEER – Sun Living is het zustermerk van Adria dat in 2008 ontstond nadat Adria het Spaanse Sun Roller over had genomen. Het merk boekte weliswaar geen enorm grote naamsbekendheid maar vond evengoed wel haar weg naar een groot aantal camperliefhebbers.

Ook in de verhuurmarkt wist Sun Living dankzij de goede prijs/kwaliteitverhouding een marktaandeel te veroveren. Om het merk een extra boost te geven, heeft Adria besloten om het leveringsprogramma van Sun Livingvoor modeljaar 2018 geheel te herzien.

De look & feel is veranderd, de modellen zelf zijn op veel aspecten vernieuwd en men heeft het modellenpalet opnieuw opgezet. Wat blijft zijn de 3 soorten campers, die Sun Living maakt. Alkoof campers, semi integraal campers en buscampers, genaamd de A-serie, S-serie en V-serie. Gebleven zijn ook de kernwaarden van Sun Living: goed gebouwde, moderne campers tegen een aantrekkelijke prijs. Verkrijgbaar in populaire indelingen en met een behoorlijk complete basisuitrusting.

Wie de nieuwe Sun Living campers in het echt wil bewonderen, kan dat vanaf aanstaande zaterdag op de Caravan Salon in Düsseldorf en van 2 t/m 10 september op Dordrecht Open. Daarna zal een deel van het Sun Living programma ook worden gepresenteerd op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht en de Mobicar in Brussel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel