Sunlight caravans breidt njoy serie uit

Sunlight njoy C34D

Sunlight njoy C34D

NEUSTADT – Sunlight breidt in seizoen 2015 de hoeveelheid indelingen in de njoy-serie uit tot vijf. De nieuwe C 34 D njoy breidt het Sunlight programma naar beneden uit en voorziet in de stijgende vraag naar nog kortere en lichtere caravans.

Een andere noviteit is de waterdichtheidsgarantie, die voor alle Sunlight caravans nu is uitgebreid tot 5 jaar.

Het interieur van de Sunlight njoy caravans is komend modeljaar uitgevoerd in het lichte meubeldecor “Tiny Wood” met een fijne houtstructuur, dat de caravan een licht maar ook sfeervol interieur geeft.

De middelbruine PVC-vloer is uitgevoerd in scheepsparketmotief met zilvergrijze voegen. Als stoffering is gekozen voor “Summer Dream” in frisse grijze, beige en lichtblauwe tinten. De crèmekleurige “Lino Sand” decoratie van wanden en plafond past daar keurig bij, evenals de werk- en tafelbladen in beige-zilveren decor.

De njoy-modellen van Sunlight hebben alle een breedte van 210 cm, een gering rijklaar gewicht en een behoorlijk hoog laadvermogen. Daarmee zijn ze interessant voor de jongeren caravanners, die veelal uitsluitend over rijbewijs B beschikken. De compacte maten en lage massa zijn natuurlijk ook interessant voor de eigenaren van auto’s met een beperkt trekvermogen. Standaard zijn de njoy caravans met aluminium wanden in hamerslag profiel en hagelbestendige GFK daken uitgevoerd. De prijzen in Duitsland variëren van € 8.799.- tot € 10.299,-.

Sunlight C 34 njoy
Met een opbouwlengte van exact 403 cm en een toelaatbaar gewicht van 900 kilo wordt aan die vraag voldaan. Ondanks de compacte afmetingen zijn uiteraard evengoed alle noodzakelijke dingen aan boord. Een grote rondzit waarvan de langsbanken ook als enkele bedden fungeren, een complete keuken en natuurlijk ook een grote kleerkast.

Het is Sunlight gelukt om de prijs van de njoy C 34 D ruim onder de 9000 euro te houden, de adviesprijs in Duitsland bedraagt namelijk € 8799,=, in Nederland zal daar niet veel van af worden geweken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel