Sunlight presenteert stoere buscamper: Cliff 590 4×4 Adventure Edition

Sunlight Cliff 590 4x4 Adventure Edition off-road buscamper

Sunlight presenteert stoere buscamper: Cliff 590 4×4 Adventure Edition

Met de Cliff 590 4×4 Adventure Edition slaat Sunlight een nieuwe weg in. Nadat het merk een tijdje geleden al buscampers aan het programma toevoegde, komt er nu ook een hele stoere buscamper in het programma.

Voor kampeerseizoen 2022/23 introduceert Sunlight de nieuwe Cliff 590 4×4 Adventure Edition, een stoere, avontuurlijke off-road variant van de bekende Sunlight buscamper.

Stoer en avontuurlijk

En ook hier zien we dat de fabrikant afziet van het Fiat Ducato-basisvoertuig ten faveure van de Ford Transit. De 598 cm lange Cliff 4×4 is naar eigen zeggen de eerste buscamper in zijn klasse die op basis van de Ford Transit wordt gebouwd. Hij is uitgerust met een krachtige 170 pk dieselmotor, zwarte 16″ aluminium velgen, fraaie kadervensters, grote luifel alsmede speciale Adventure 4×4 badges waarmee deze off-road buscamper een sportieve indruk maakt.

Interieur

In het interieur van deze sportieve buscamper vinden we een speciaal voor deze uitvoering ontworpen indeling, die voorzien is van een nieuw, fris kleurenconcept. Dankzij de stahoogte van 202 cm maakt de nieuwe Cliff een goede ruimtelijke indruk en is er hoofdruimte in overvloed.

Achterin zien we een dwarsbed van 147 cm breed. De keuken, zoals gebruikelijk aan de rechterzijde geplaatst, heeft deels een schuin weglopend front om extra veel werk-, berg- en doorloopruimte te bieden. De keuken is uitgerust met een 2-pits kooktoestel met 12V ontsteking, een grote spoelbak en een 70-liter compressor koelkast met dubbele deurscharnieren.

Net zoals alle andere Sunlight-modellen heeft ook de Cliff 590 4×4 Adventure Edition een aparte was/toiletruimte. Zoals gebruikelijk bij buscampers van dit formaat bevindt deze zich tegenover het keukenblok. Om ruimte te sparen is deze voorzien van een vouwdeur.

Verder is de Cliff 590 4×4 Adventure Edition rijkelijk uitgerust met bergruimte. Ook heeft Sunlight praktische opbergnetten aangebracht voor kleine voorwerpen en accessoires. De open bovenkast boven de zithoek is voorzien van sfeerverlichting voor gezellige avonden.

De nieuwe Sunlight Cliff 590 4×4 Adventure Edition-model zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij de gespecialiseerde dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel