Sunshine Group neemt De Waard Tenten over

Sunshine Group nieuwe eigenaarDe Waard Tenten

Sunshine Group neemt De Waard Tenten over

De Waard Tenten heeft een turbulente periode achter de rug. Het bedrijf was onderdeel van Vrijbuiter en werd dus ook meegesleept in het faillissement van Vrijbuiter.

Nu heeft De Waard Tenten een uitstekende reputatie en een trouwe klantengroep. Het was dan ook te verwachten dat het niet lang zou duren voordat zich een serieuze overnamekandidaat zou melden. De Waard wordt overgenomen door de Sunshine Group.Onderstaand het officiële persbericht over de overname:

De Waard Tenten en de zakelijke activiteiten van Vrijbuiter (B2B-markt) zijn met onmiddellijke ingang overgenomen door de Sunshine Group. Naast de De Waard-brandstore in Heerde vallen hieronder ook het atelier in Roden, de B2B-afdeling van Vrijbuiter in Roden en de bijbehorende productiefaciliteiten.

De Sunshine Group is een internationaal actieve Nederlandse onderneming die reeds met een 3-tal sterke kampeermerken op de Europese de markt acteert, te weten Doréma, Glampinglodges en Alpenkreuzer. Het kwaliteitsmerk De Waard met haar hoogwaardige assortiment kampeerproducten wordt hier nu als vierde label aan toegevoegd.

De directie van de Sunshine Group koestert de kwaliteit, zelfstandigheid en motivatie van de medewerk(st)ers van deze activiteiten en wil dit ook graag vasthouden. Daarnaast ziet de Sunshine Group diverse groeimogelijkheden voor zowel De Waard als de zakelijke activiteiten in binnen- en buitenland.

De Waard Tenten mag rekenen op een sterke en trouwe klantenkring tentkampeerders. De oprechte betrokkenheid en het sterke medeleven van deze jarenlange De Waard-fans was de afgelopen weken hartverwarmend en heeft zeker een rol gespeeld in de besluitvorming van de Sunshine Group om De Waard in haar groep op te nemen.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel