Superlichte Jetboil MicroMo gasbrander

Jetboil MicroMo gasbrander

Superlichte Jetboil MicroMo brander

De nieuwe MicroMo brander van Jetboil zou voor veel trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders wel eens de ideale brander kunnen zijn.

De brander is niet alleen superlicht, maar ook heel efficient. Dat betekent dat je minder gascartouches mee hoeft te slepen.

De MicroMo brander is voorzien van een piëzo-ontsteking en windscherm. Daardoor blijft de brander ook bij flinke wind goed branden, ook op sudderniveau. Bovendien is de brander ook bij lagere temperaturen, tot wel -6°C, te gebruiken.

Jetboil MicroMo gasbranderJetboil heeft de lichte Jetboil MicroMo heel compact ontworpen. Evengoed biedt de brander een stabiele basis voor je pannen. Bovendien is hij ook heel eenvoudig mee te nemen. Je schuift de brander en de gascartouche in de beker en je kunt er mee op pad. Dit is iets wat individuele trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders absoluut weten te waarderen.

De MicroMo wordt door Jetboil geleverd met een lichtgewicht 0.8 Liter FluxRing® kookbeker en een doorzichtig deksel met schenktuit en zeef. Door het efficiënte kooksysteem gaat de MicroMo brander efficiënt om met de brandstof en levert hij meer kookuren met dezelfde hoeveelheid gas. De krachtige brander heeft ongeveer 2,5 minuut nodig om een halve liter water aan de kook te brengen. Met een gasblikje van honderd gram kun je in totaal 12 liter water koken.

De Jetboil MicroMo is verkrijgbaar bij buitensportwinkels en via de gespecialiseerde webshops. De consumentenadviesprijs is € 99,95. Voor meer informatie kun je kijken op www.technolyt.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel