SUSU kampeerbed kan heel klein worden opgevouwen

SUSU kampeerbed van DOD

SUSU kampeerbed kan heel klein worden opgevouwen

Het Japanse merk DOD, dat onder kenners bekendheid heeft verworven door zijn innovatieve kampeerproducten, presenteert een nieuw kampeerbed dat heel klein kan worden opgevouwen.

Dit opvouwbare bed is in opgevouwen toestand zo klein, dat het in een smalle, platte tas past. Ideaal dus voor mensen die comfortabel en ‘van de grond’ willen slapen, maar niet al te veel ruimte in de auto of aanhanger hebben.

‘Van de grond’ slapen

Veel kampeerders vinden het prettiger om ‘van de grond’ op een kampeerbed te slapen, in plaats van op een luchtbed of slaapmat. Enerzijds om wat verder van eventuele over de grond kruipende beestje verwijderd te zijn, anderzijds omdat het opstaan wat gemakkelijker gaat. Ook kan het om het slaapcomfort gaan.

Compact op te vouwen

SUSU kampeerbed van DOD De bovenzijde van het SUSU campingbed is gemaakt van mesh-materiaal. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie en draagt ook aanzienlijk bij aan het compacte opbergformaat van 52 x 22 x 13 cm. Aan de zijkant is het 4 kilo wegende SUSU campingbed voorzien een zijvak waarin kleine voorwerpen zoals smartphones, enz. kunnen worden opgeborgen.

In twee hoogtes

De poten zijn afneembaar en het bed kan worden ingesteld in een hoogte van 21 en 38 cm. Je kunt het bed ook als bankje gebruiken, door het draagvermogen van 180 kg kunnen er meerdere personen op zitten.

Hoewel het SUSU-kampeerbed voor ongeveer € 110 via de webshop van DOD te bestellen is, gaat dat niet erg eenvoudig omdat die voor een groot deel in het Japans is. Verder is het bedje door de lengte van 183 cm niet echt geschikt voor de wat langere kampeerders.

Like dit artikel
Tweet dit artikel