SVR-beurzen dit jaar online, eerste beurs is aanstaande zaterdag

SVR-beurzen dit jaar online

SVR-beurzen dit jaar online, eerste beurs is aanstaande zaterdag

Ook afgelopen kampeerseizoen was het kamperen bij de boer weer in trek. De Nederlandse campings zaten overvol en daar pikten ook de boerencampings uiteraard een graantje van mee.

In deze moeilijke tijd, waarin we veel minder gelegenheid hebben om lekker een dagje uit te gaan naar een museum, pretpark of andere attractie, of om gezellig naar een café, restaurant of museum te gaan, kijken we misschien nog wel meer uit naar de komende zomervakantie. Dan is een ‘bezoek’ aan een van de online vakantiebeurzen van de SVR een aanrader..

SVR-Beurzen

Normaal gesproken organiseert de SVR (Stichting Vrije Recreatie) iedere winter een aantal kampeerbeurzen. Hier kunnen de deelnemende boerencampings zich aan de aanstaande campinggasten presenteren. En die campingasten kunnen op hun beurt kijken welke boerencamping iets voor hen is, en alvast kennismaken met de boer. Persoonlijk contact is een belangrijk aspect voor de campinggasten op een boerencamping.

Online beurzen

Dit jaar maakt de coronapandemie het organiseren van fysieke SVR campingbeurzen onmogelijk. Daarom organiseert de SVR dit jaar online vakantiebeurzen. Hoe die precies in elkaar steken, is nog geheim. Wat we wel weten, dat het er zes zijn, die steeds in een weekend worden gehouden. De eerste online SVR-beurs is komende zaterdag, 30 januari. De SVR-beurzen zijn niet alleen toegankelijk voor de donateurs maar voor alle geïnteresseerde kampeerders. Hoewel ze dit jaar dus online zijn, zijn ze volgens de SVR nog steeds persoonlijk. Wie er meer over wil weten, kan de website of Facebookpagina van de SVR in de gaten houden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel