SVR Vakantiebeurzen 2015

SVR boerencamping

Vakantie op het platteland

MEERKERK – Steeds meer mensen verkiezen een landelijke omgeving met vooral veel stilte, rust en een fraaie omgeving voor hun vakantie. Kleine en vooral gastvrije accommodaties van onder meer SVR-partners zijn populair.

Wie houdt van dit kleinschalige kamperen of logeren, bijvoorbeeld bij de boer, kan een kijkje nemen op één van de vier beurzen die de Stichting Vrije Recreatie (SVR) dit jaar organiseert. Op deze beurzen kun je kennis maken met de vele kleinschalige kampeer- en logeeradressen die aangesloten zijn bij de SVR.

De SVR is ontstaan in 1970 uit de behoefte om te kunnen kamperen bij kleinschalige campings, liefst bij boerenbedrijven en met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De stichting heeft niet alleen Nederlandse adressen in het bestand, maar biedt de leden ook kampeer- en logeeradressen in landen als België, Luxemburg, Tsjechië, Hongarije en Frankrijk.

De SVR beurzen van 2015 vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • 24 januari in de Evenementenhal te Hardenberg
  • 31 januari in de Brabanthallen te ‘s Hertogenbosch
  • 7 februari in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen
  • 14 februari in de WTC Expo te Leeuwarden

De beurzen zijn op die zaterdagen geopend van 10.00 – 16.00 uur.
In alle vier de locaties staan ruim 300 standhouders uit binnen- en buitenland met hun eigen folders, foto’s, gastenboeken en soms eigen producten van hun boerderij (boerenkaas, worst, eieren, eigengemaakte jam en honing, wijntje uit Frankrijk, Portugal, Duitsland, Hongarije etc.).

Net als in alle 27 voorgaande jaren is, op vertoon van geldige SVR donateurspas 2015, de entree geheel gratis en kan iedere bezoeker gratis parkeren op de parkeerterreinen op en rond de beurslocaties.

Like dit artikel
Tweet dit artikel