SVR Vakantiebeurzen in 2020

SVR Vakantiebeurzen in 2020

SVR Vakantiebeurzen in 2020

Kamperen bij de boer blijft in trek. Logisch, want juist daar heb je in deze drukke tijden volop de gelegenheid om te kamperen in een rustige en landelijke omgeving.

Een groot aantal boerencampings heeft zich verenigd in de SVR (Stichting Vrije Recreatie). Deze organisatie bestaat al meer dan dertig jaar en organiseert ieder jaar een aantal beurzen waar de deelnemende boerencampings zich kunnen presenteren.

Deze beurzen worden altijd in het begin van het jaar gehouden. Dan kan iedereen zich rustig oriënteren op het komende kampeerseizoen. Komend jaar worden er vier SVR Vakantiebeurzen gehouden. Deze beurzen vinden allemaal in de maand februari plaats. Iedere beurs heeft een andere locatie, verspreid door het hele land. In alle vier de locaties staan ruim honderden standhouders uit binnen- en buitenland klaar om van alles over hun camping te vertellen. Ook laten ze van alles van hun camping zien. Dat kan variëren van een fotopresentatie tot eigen producten van hun boerderij.

De entree is gratis voor SVR-donateurs (op vertoon van een geldige donateurspas 2020). Onderstaand een overzicht van de data en locaties. Op de genoemde dagen zijn de beurzen geopend van 10 tot 16 uur.

  • 8 Februari – Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
  • 15 Februari – Evenementenhal, Hardenberg
  • 22 Februari – Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
  • 29 Februari – WTC Expo, Leeuwarden

Meer informatie kun je vinden op de website van de SVR.

Like dit artikel
Tweet dit artikel