Swan, nieuwe buscamper van Bravia Mobil

Bravia Mobil Swan buscamper

Bravia Mobil introduceert de Swan buscamper

ZOETERMEER – Het Sloveense merk Bravia Mobil probeert al een aantal jaren de Europese markt te betreden. Tot dusver met wisselend succes. De nieuwe Swan buscamper, die Bravia Mobil onlangs introduceerde, zou wel eens een stap in de goede richting kunnen zijn.

Deze nieuwe buscamper ziet er er niet alleen aantrekkelijk uit, maar lijkt ook goed doordacht te zijn gebouwd. De Bravia Swan heeft een voor een buscamper van 6 meter lengte min of meer de gebruikelijke indeling. Achterin zien we een dwars geplaatst tweepersoons bed, vlak daarvoor bevindt zich de natte cel. Tot zover niets bijzonders, zou je zeggen. Bravia heeft het bed echter op een andere manier ingedeeld waardoor je het op verschillende manier op kunt klappen en zo verschillende groottes qua bagageruimte kunt realiseren.

Verder is het voertuig bedoeld als tweepersoons camper. Er is nog een derde slaapplaats in de zitgroep aan de linkerzijde, maar de lengte daarvan is beperkt tot 1,80 m. De Bravia Swan beschikt overigens wel over 4 goedgekeurde zitplaatsen zodat hij ook goed als vrijetijdsvoertuig voor 4 personen kan worden gebruikt. Indien men hem als 4-persoons camper wil gebruiken, zullen er dus ook mensen in een tent moeten slapen en kan er niet op een normale camperplaats worden overnacht.

Langs de rechterzijde zien we zoals gebruikelijk een keukenblok. Standaard wordt de Swan gebouwd op een chassis met een maximaal toelaatbare massa van 3300 kilo, optioneel kan hij ook op een 3500 kg chassis worden gebouwd. Uiteraard zijn er nog vele andere opties mogelijk.

Meer informatie vind je op www.bravia-mobil.com.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel