Swift introduceert Mondial serie voor Nederlandse markt

Swift Mondial caravan

Sportief gestylde Swift Mondial serie

ZOETERMEER – Naast de afgelopen winter geïntroduceerde Elegance presenteert Swift nu ook een nieuwe serie caravans die speciaal voor de Nederlandse markt is ontwikkeld: de Swift Mondial.

Deze nieuwe serie zal uit drie modellen caravans bestaan. De Swift Mondial is niet alleen mooi of praktisch, er is door Swift ook terdege gelet op duurzaamheid. Zo hebben de caravans hebben een waterdichtheidgarantie tot 10 jaar, die mede te danken is aan het nieuwe ‘SMART’ constructiesysteem. Deze nieuwe sterke opbouw is voorzien van een taai en hard, op polyurethaan gebaseerd product genaamd ‘Pure’, dat volledig waterdicht is. Door constructie is de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking.

De kleinste Swift Mondial is de 370 SE. Deze compacte caravan met een inwendige lengte van 3,72 m heeft een eindkeuken. De ruime zitgroep bevindt voor in de caravan, naast de brede keuken vinden we achterin ook de toiletruimte. De Swift Mondial 420 SE is een maatje groter. Deze caravan heeft een voor deze opbouwlengte opvallend grote badkamer aan de achterzijde van de caravan. Ook zien we voorin een ruime zitgroep aan de voorzijde, deze is als tweepersoonsbed of als twee enkele bedden te gebruiken. Nog groter is de Mondial 470SE, tevens de grootste van de Swift Mondial serie. Deze caravan heeft achterin een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en aansluitend de toiletruime. Tegenover de buitendeur en het TV-meubel bevindt zich de middenkeuken.

Fraai exterieur én interieur

Kenmerkend voor de Swift Mondial is het donkergrijze front, aangevuld met sportieve zijskirts en de bijpassende buitendecoratie. Het panoramisch dakraame maakt het geheel extra sportief. Het interieur van de Mondial serie is in licht tinten en luxe uitgevoerd.
Er is standaard voorzien in een rondverwarming, lattenbodems bij de vaste bed én bij de zitgroep. De vele dakluiken en de ruime hoeveelheid spotjes en/of indirecte verlichting zorgen voor voldoende licht. De achterwand van de keuken is voorzien van fraaie indirecte verlichting. Verder mag ook een grote koelkast van 113 liter niet ontbreken, evenals de matrassen van comfortabel traagschuim.

De prijzen van de Swift Mondial serie beginnen bij € 18.295,-. De Swift Mondial caravans zijn vanaf de eerste helft van juli bij de dealers te bewonderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel