Swiza Tick Tool: Zwitsers zakmes met tekentang

Swiza Tick Tool zakmes

Swiza Tick Tool: Zwitsers zakmes met tekentang

Er zijn meerdere merken Zwitserse zakmessen. Naast het overbekende Victorinox is er bijvoorbeeld ook Swiza. Een merk met een historie van ruim 110 jaar, dat ook een uitstekende reputatie op het gebied van horloges met Zwitserse precisie heeft verworven.

Swiza heeft haar collectie Zwitserse zakmessen vernieuwd. Ze hebben een nieuw design gekregen, ook zijn er diverse innovaties in verwerkt. Zo introduceert Swiza bijvoorbeeld de Tick Tool, dat is een zakmes met een tang om teken te verwijderen.

Wie veel buiten is, zal eigenlijk altijd een tekentang bij zich moeten hebben. Hoe eerder je een teek kunt verwijderen, hoe kleiner is immers de kans dat de teek je ergens mee kan besmetten.

Daarom is het wel zo handig om altijd een zakmes met tekentang bij de hand te hebben. De Tick Tool van Swiza werkt heel eenvoudig, je kunt de teek in een vloeiende beweging in zijn geheel verwijderen. Bovendien heeft het zakmes ook een vergrootglas zodat je kunt controleren of de teek geheel is verwijderd.

Het Swiza zakmes heeft uiteraard meer dan alleen een tekentang met vergrootglas. Naast een mes heeft de Swiza Tick Tool ook een kurkentrekker, flessenopener, priem met naai-oog, schroevendraaier en pincet. Je kunt het zakmes gemakkelijk openen met zowel de linker- als rechterhand. De vergrendeling en ontgrendeling gaat middels drukken op de Zwitserse vlag.

Zakmessen van Swiza zijn onder anderen verkrijgbaar bij Bever en diverse webshops. De consumentenadviesprijs van de Swiza Tick Tool bedraagt € 38,50. Er is ook een uitgebreidere versie met zaag, deze kost € 54,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel