T@B caravan in Wood Style uitvoering nóg meer retro

T@B Wood Style

T@B nóg onderscheidender door nieuwe houtlook

JANDELSBRUNN – De T@B caravan is en blijft een opvallende verschijning. Er is waarschijnlijk geen karakteristieker model onder de hedendaagse caravans te vinden, op enkele exoten na. De T@B bestaat al sinds 2001 en trok tijdens de introductie op de Caravan Salon meteen al veel belangstelling.

Niet veel later kreeg de T@B 320 een groter broertje, de 400. In 2009 kwam er ook nog een T@B XL met een bijzonder lounge indeling uit. Dat laatste model is na het faillissement en de doorstart in 2012 niet meer in productie genomen, de overige modellen zijn, inclusief de stoere off-road versie, nog gewoon leverbaar.

Nu het KnausTabbert concern de zaken weer helemaal op de rit heeft is het tijd om ook de caravanmerken die een wat minder groot prodductievolume vertegenwoordigen nader te bekijken.

In modeljaar 2015 wordt de T@B serie uitgebreid met een speciale Wood Style uitvoering. Deze uitvoering, die een fraaie houtprint op de zijwanden van de caravan behelst, benadrukt de retro look van de caravan behoorlijk en maakt hem nóg opvallender. Ook dit model zal door zijn opvallende en aantrekkelijke uitterlijk en de nog steeds springlevende community van T@B fans ongetwijfeld zijn weg naar de kopers weten te vinden en het imago van de T@B nog wat meer kracht geven.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel