Tabbert 2019 modellen

Tabbert Vivaldi model 2019

Tabbert Vivaldi model 2019

Tabbert is het topmerk van het Duitse Knaus Tabbert concern. Ook van dit merk is inmiddels meer bekend over de 2019 modellen.

Zo wordt het interieur van alle modellen van modeljaar 2019 nog completer uitgerust. Maar er zijn nog meer noviteiten. De Tabbert caravans krijgen komend seizoen een andere toegangsdeur, de Vivaldi is vernieuwd, de Da Vinci komt er als Finest Edition en de optiepakketten van de Bellini Profi en Puccini Profi zijn aangepast.

Alle Tabbert caravans (met een MTM tot 3500 kilo) krijgen met ingang van modeljaar 2019 een neuswiel met indicatie van de kogeldruk. Ook wordt de verlichte trede bij de entree vernieuwd. De nieuwe hordeur is in opengeschoven toestand geheel weggewerkt in de deurpost. Verder worden de meeste Tabbert caravans voortaan voorzien van opklapbare kledinghaakjes en een nieuw design voor de binnenwanden. Afhankelijk van de indeling en uitvoering is er nu ook een magnetron.

Tabbert Vivaldi model 2019In de Tabbert Rossini 620 DM kan het onderste stapelbed eenvoudig worden omgebouwd tot een kleine zitgroep. Door het openen van de garagedeur kan de tafel van die zitgroep naar buiten zwenken en als barblad dienen. Bovendien wordt de Rossini, net als de Da Vinci en Puccini, voorzien van een nieuwe stoffering. De Tabbert Vivaldi wordt in modeljaar 2019 geheel vernieuwd. Er zijn negen indelingen, waarvan er vijf zijn verbeterd en vier geheel nieuw zijn. Ook het design van de Vivaldi is geheel vernieuwd.

Alle caravans van Tabbert worden met ingang van modeljaar 2019 voorzien van een nieuwe, verbeterde entreedeur. Afhankelijk van de indeling is deze 600 mm of 700 mm breed. Er is een greep die je horizontaal en verticaal vast kunt houden en een sterk verbeterd sluitingsmechanisme.

Like dit artikel
Tweet dit artikel