Tabbert Da Vinci model 2021 is geheel vernieuwd

Tabbert Da Vinci model 2021

Tabbert Da Vinci model 2021 is geheel vernieuwd

Tabbert omschrijft zijn modellen traditioneel met een aantal fraaie superlatieven. Dat geldt ook voor de vernieuwde Da Vinci-serie: tijdloze elegantie, perfecte symbiose van comfort en functionaliteit, veiligheid en design.

Dat is waar de nieuwe Da Vinci volgens Tabbert voor staat. De Da Vinci is een caravan uit de hogere middenklasse waarbij Tabbert heeft gezocht naar de best mogelijke balans tussen de moderne mainstream stijl en moderne waarden, technologieën alsmede de tradities waar Tabbert voor staat.

Nieuw dakconstructie

Tabbert Da Vinci model 2021De Da Vinci modeljaar 2021 is niet alleen lichter maar ook lager zonder aan stahoogte in te boeten. Dat kon Tabbert realiseren door een geheel nieuw GFK-dak dat met een dikte van 48 mm dunner en lichter dan ooi is. Uiteraard heeft het nog steeds een goede isolerende werking, zowel qua temperatuur als geluid. Het GFK is “losjes” aangebracht zodat het geluid van regen en andere neerslag optimaal wordt geabsorbeerd. Ondanks die geringere dikte is het nieuwe dak van Tabbert nog steeds ongeveer 16 tot 17 mm dikker dan het gemiddelde caravandak, dat doorgaans 31-32 mm dik is.

Exterieur

Het exterieur past uiteraard geheel in de stijl van de andere caravans van Tabbert. Kopers kunnen het exterieur van de Da Vinci met optionele designpakketten nog luxueuzer en individueler maken, bijvoorbeeld met gladde zijwanden, kozijnramen in de zijwand, een zonnescherm met ledverlichting en een brede toegangsdeur.

Interieur

Tabbert Da Vinci model 2021In het interieur maakt de nieuwe Da Vinci indruk met zachte, elegante vormen. Het meubeldecor van natuurlijk ogend licht hout straalt gezelligheid uit en is toch moderne en elegant. De nieuwe stof en de kunstlederen bekleding is in natuurlijke tinten uitgevoerd: beige, bruin en grijs. Op de opvouwbare werkbladverlenging past een koffie- of espressomachine.

Indelingen

De vernieuwde Tabbert Da Vinci is ook in vier nieuwe indelingen is verkrijgbaar. De 390 QD is ruimer dan zijn voorganger 380 TD, maar toch compact, licht en ook geschikt voor kleine trekkende voertuigen. De 495 HE heeft eenpersoonsbedden aan de achterzijde en een ruime zithoek met een hangtafel aan de voorzijde. Met de nieuwe 500 KD met kinderbedden is een perfecte gezinsindeling met maar liefst zes slaapplaatsen. De 560 HTD heeft een grote badkamer achterin. De andere indelingen (460 E, 490 TD, 540 E en 700 KD) had Tabbert al langer in het programma.

Like dit artikel
Tweet dit artikel