Nieuwe kleuren en luifels voor Gerjak-Tago vouwwagens

kampeerzaken.nlGerjak-Tago heeft haar Settler vouwwagen naast de blauw/grijze uitvoering nu ook in een nieuwe exclusieve kleurstelling. Door de samenwerking met de Gerjak voortenten kan de Settler Crossing in 2008 geleverd worden met het nieuwe design doek van TenCate Technical Fabrics. Deze nieuwe kleurstelling ziet er, zoals op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs werd getoond, bijzonder fris en natuurlijk uit.
 De Cross-over luifel zoals Gerjak recentelijk ook voor de caravan levert, kan optioneel ook aan de Tago vouwwagens worden geleverd.
kampeerzaken.nlDe vertrouwde Tago Indian is niet gewijzigd maar zal nu in de wintermaanden als actie model worden aangeboden, van € 5300,- voor € 4900,-, inclusief actiepakket.
De introductie van de in 2007 aangekondigde Camper heeft door omstandigheden vertraging opgelopen. Het prototype wordt momenteel uitgebreid getest, en hopelijk kan er voor komend seizoen een begin met de productie worden gemaakt.
De introductie van de nieuwe Alpen-Kreuzer Mont Blanc is door de nodige ontwikkelingen bij Stema GmbH, de producent van de wagenbak, tot nader bericht uitgesteld.
Meer informatie op www.gerjak.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel