Talloze Zoover Awards voor VEKABO en ‘Boer zoekt jou’ ondernemers

Boerderijcamping

Camping van één van de vele bij de VEKABO aangesloten ondernemers

ZOETERMEER – Er vielen maar liefst 30 VEKABO en ‘Boer zoekt jou’ ondernemers in de prijzen bij de uitreiking van de Zoover Awards 2014. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties. 

Trots op behaalde resultaat

Deze beoordelingen van deze accommodaties, die door de bezoekers van de website van Zoover worden ingevuld, bepalen welke accommodaties een Zoover Award ontvangen. Ze worden uitgereikt aan de best presterende accommodaties. Uit de beoordelingen blijkt dat zij gastvrijheid, persoonlijke benadering gecombineerd met kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. VEKABO en ‘Boer zoekt jou’ daarom trots op de prima resultaten die bij de Zoover Awards 2014 zijn behaald.winnaar Zoover Award 2014

De winnende campings:

De winnende B&B’s:

De winnende Lodge:

De winnende vakantiehuizen:

De beste accommodaties in het buitenland:

Alle Zoover Award winnaars staan uiteraard ook op www.zooverawards.nl

Boer zoekt jou

www.boerzoektjou.nlBij zoek- boek & beoordeelsite ‘Boer zoekt jou’ (een initiatief van VEKABO) was al duidelijk dat de gasten hun vakanties belonen met hoge cijfers. Het gemiddelde cijfer voor de gastvriendelijheid op ‘Boer zoekt jou’ was in 2013 maar liefst een 8,7.

Familie Wouters van de best beoordeelde Brabantse minicamping de Wielewaal bedankt de beoordelende websitebezoekers als volgt: “Het meest blij zijn we met jullie positieve beoordelingen! Een fijne vakantie bezorgen aan onze gasten is het liefste wat we doen.”

vekabo-logoWie een leuk en verrassend vakantieadres op het platteland zoekt, met of zonder boerderijbeleving, authentiek of met oog voor luxe, moet absoluut eens een kijkje nemen op www.vekabo.nl of www.boerzoektjou.nu.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel