T@b caravans model 2019

T@b caravans 2019

T@b caravans model 2019

De karakteristieke t@b caravans zijn door Knaus Tabbert, de producent van deze caravans, heeft de T@B caravans onlangs geheel vernieuwd.

Qua techniek en uiterlijk zijn ze dan ook weer helemaal up-to-date zijn. Evengoed vond Knaus Tabbert dat er nog de nodige verbeteringen aan de caravans konden worden doorgevoerd.

T@b caravans 2019De t@b caravans modeljaar 2019 zijn daarom op een aantal punten gewijzigd. Zo hebben de caravans in de keuken is een nieuwe kookplaat gekregen, met een gegoten pannenrooster. Deze kookplaat maakt het koken met pannen van verschillende formaten een stuk gemakkelijker. Bovendien heeft de nieuwe kookplaat ook een elektronische ontsteking. Ook de verwarming is voortaan gemakkelijker aan te steken, ook deze wordt met ingang van modeljaar 2019 uitgevoerd met een elektronische ontsteking.

Knaus Tabbert heeft bovendien de namen van de t@ab-modellen aangepast. De vereenvoudiging daarvan past veel beter bij het concept van de t@b caravans. De t@b 320 RS gaat 300 heten, de t@b 400 TD heet voortaan 400. De stoere versie van de 320 gaat t@b 320 Offroad heten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel