Teardrop Travel Trailer: compacte toercaravan in retro stijl

kampeerzaken.nl
De Teardrop®Travel Trailer is een revolutionaire Outdoor-trailer voor de eigentijdse genieter van het buitenleven. Eindelijk is er een trailer die helemaal naar uw eigen wensen kan worden afgebouwd. Kenmerkend voor het Teardrop®-concept is de keuze voor topkwaliteit op het gebied van koken en slapen. De grote keuken aan de buitenzijde en de full-sizebedden staan hiervoor garant.
 Design
De Teardrop®Travel Trailer heeft door zijn gepatenteerde aluminium sandwichconstructie en aerodynamische, ronde lijnen een uniek retro-design. Hij combineert state-of-the-art design met stoere eenvoud en moderne techniek met klassieke details. Kenmerkend is het gebruik van blind klinknagels. De aluminium constructie loopt aan de voorkant over in een panoramisch, getint raam. De ramen aan de zijkanten en het optionele dakluik kunnen open voor ventilatie. De wanden van de Teardrop zijn geïsoleerd.
kampeerzaken.nlGeschiedenis
Het ontwerp van de Teardrop®Travel Trailer is gebaseerd op een Amerikaans fenomeen uit de jaren ’30 -’40. Teardrops, het was toen een soortnaam, boden een betaalbare en praktische manier om te genieten van de rust en vrijheid van de natuur. Met name na de Tweede Wereld Oorlog werden ze razend populair door de reislust van de terugkerende soldaten én de verbeterde auto’s en wegen.
Slaapcomfort
Het Teardrop®-concept combineert het echte buitenleven met de luxe van comfortabel slapen.Wanneer u met de Teardrop®Travel Trailer op weg gaat, willen we graag dat u uitgerust weer terug komt. Op het gebied van slaapcomfort zijn er dan ook geen concessies gedaan.U slaapt opAuping-spiralen die naar wens ook (elektrisch) verstelbaar worden geleverd. Daarnaast zijn ook de matrassen en het bedlinnen uit het Auping-assortiment leverbaar.Zo slaapt u op de mooiste plekjes minstens even goed als thuis!
Koken
Je gaat niet op reis gaat om binnen te zitten. Het leven rond de Teardrop®Travel Trailer speelt zich dan ook buiten af. Met de grote keuken onder de achterklep heeft u alle bewegingsvrijheid.Voor het keukenconcept is alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Het roestvrij staal en de professionele apparatuur in de keuken zijn uniek voor de Teardrop®Travel Trailer. Als Nederlands product is de Teardrop®Travel Trailer voorbereid op mindere weersomstandigheden met de optionele koepeltent aan de achterzijde.
kampeerzaken.nlAccessoires
De Teardrop®Travel Trailer is al bijzonder door zijn design, maar met de originele accessoires van Teardrop maak u uw Teardrop®Travel Trailer uniek.Voor onvoorziene weersomstandigheden is een koepeltent in ontwikkeling welke aansluit op de achterzijde van de Teardrop®Travel Trailer.
Meer info vindt u op www.teardroptravel.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel