Teleco introduceert met de Combisat Wifi een gecombineerde schotel- en internetantenne

Teleco Combisat Wifi gecombineerde schotel- en internetantenne

Teleco introduceert met de Combisat Wifi een gecombineerde schotel- en internetantenne

Teleco, inmiddels een begrip in de wereld van caravan- en camperaccessoires, speelt opnieuw in op de wensen van de moderne kampeerder. Met de toenemende behoefte aan connectiviteit en entertainment onderweg introduceert het bedrijf de Teleco Combisat Wifi. Dit nieuwe productie is een slimme en innovatieve combinatie van een satellietschotel en mobiele internetontvanger in één compacte unit.

De Combisat Wifi is een geavanceerde oplossing die niet alleen satelliet-tv-ontvangst mogelijk maakt, maar ook mobiele telefoonsignalen kan ontvangen, zoals 5G, 4G, LTE en 3G. Dit betekent dat je met de juiste router en simkaart ook in afgelegen gebieden kunt genieten van een internetverbinding via het mobiele netwerk. Dit scheelt aanschaf- en installatiekosten en biedt een verbeterd gebruiksgemak.

Optimaal gebruiksgemak

De Combisat Wifi biedt een slimme combinatie van functies die het leven van caravanners en camperaars een stuk aangenamer maakt. Dankzij de automatische satellietzoekfunctie hoef je nooit meer handmatig naar de juiste satelliet te zoeken – het systeem doet al het werk voor ze. Of je nu in de Alpen staat of aan de kust van Spanje, je bent verzekerd van een kristalhelder tv-beeld.

Ook de mobiele telefoonantenne is een uitkomst voor kampeerders die graag op afgelegen plekken verblijven. Met de Combisat Wifi haal je het maximale uit het beschikbare mobiele internetsignaal, zodat je ook in de natuur verbonden kunt blijven met het internet. Het systeem is compatibel met diverse providers en apparaten, zodat je flexibel in jouw keuze bent.

Eenvoudige installatie en gebruik

Hoewel het aan te raden is om de montage uit te besteden aan de dealer, hoef je geen technisch expert te zijn om de Combisat Wifi te installeren en te gebruiken. Dankzij het compacte ontwerp past de unit gemakkelijk op het dak van de camper of caravan en de installatie relatief is eenvoudig uit te voeren. Dat geldt ook voor de configuratie. Met de gebruiksvriendelijke app kun je het systeem eenvoudig op de smartphone of tablet instellen en binnen no-time van jouw favoriete tv-programma’s en een stabiele internetverbinding genieten.

Met de Combisat Wifi haal je het maximale uit jouw kampeeravonturen. Je bespaart ruimte op het dak, hebt altijd en overal toegang tot satelliet-tv en kunt overal waar mobiel bereik is, genieten van een internetverbinding. Waar je ook staat, de Combisat Wifi zorgt ervoor dat je verbonden blijft met de wereld en ook op vakantie kunt genieten van jouw favoriete entertainment.

Like dit artikel
Tweet dit artikel