Televisieprogramma “We zijn er Bijna!” is volgende week weer te zien

Televisieprogramma “We zijn er Bijna!” 2021

Televisieprogramma “We zijn er Bijna!” is volgende week weer te zien

Wie kent het niet, het televisieprogramma “We zijn er Bijna!” waarin presentatrice Martine van Os een aantal rondtrekkende, Nederlandse kampeerders volgt.

Ditmaal gaat de tocht vanwege de coronapandemie door Nederland maar daardoor is het programma zeker niet minder leuk om te kijken.

Lief en leed

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is helemaal niet aan leeftijd gebonden. Dat is heel goed te zien in dit televisieprogramma. Hierin volgt Martine van Os een aantal reislustige 50-plussers. Deze verkennen onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en genieten daar (meestal) onbezorgd van. Onderweg delen de mensen lief en leed met elkaar en worden er ook heel wat verhalen uitgewisseld.

Kris kras door Nederland

Martine van Os volgt dit jaar een groep van maar liefst 36 kampeerders die met eigen caravan of camper kris kras door Nederland trekt. In een tocht van 30 dagen ontdekken de kampeerders al het moois in Nederland. Martine doet hierbij uitgebreid verslag van het wel en wee van de groep. Ook gaat zij mee op de groepsexcursies waar altijd wel wat te beleven valt.

Uitzendingen

De eerste beelden zijn op de speciale pagina van Omroep Max te zien maar de normale uitzendingen van het televisieprogramma beginnen aanstaande dinsdag al. Dan is “We zijn er Bijna!” te zien op NPO1 vanaf 20.30 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel