Tenson Makun, extreem ski-jack voor extreme gebuikers

kampeerzaken.nlTenson presenteert zijn supersnelste wintercollectie ooit en richt zich op de grootste specialisten van de alpine wereld. De juweel in de kroon, het nieuwe skijack Makun, combineert buitengewone eigenschappen met een luxe binnenkant.
 
In het Tenson logo ligt de erfenis van een halve eeuw ontwikkeling, wat Tenson tot één van de meest gerespecteerde fabrikanten van skikleding heeft gemaakt. Deze herfst laat Tenson zien wat langlopende ontwikkeling kan bereiken met de lancering van het geavanceerde skijack Makun.
Makun is een echt luxe jack, waarvoor veel aandacht is besteed aan de best denkbare materialen en details. Het jack is ontwikkeld voor personen die weigeren afbreuk te doen aan functie, design of features aldus Tensons hoofd design Mia Olsson.
kampeerzaken.nlHet gevoerde jack is gemaakt van hoogtechnologisch MPC Extreme, wat inhoudt dat het helemaal wind- en waterdicht is en uitzonderlijk goed ademt. Het volgzame materiaal krijgt nog meer bewegingsvrijheid door stretchpanelen die in rugpand en schouders zijn ingezet. Deze geven de jacks bovendien een grafisch tintje door het contrast met de pure vormtaal. Door de look en het materiaal is Makun het enige jack dat je nodig hebt tijdens je verblijf in de Alpen – ongeacht of het weer een sneeuwstorm of helderblauwe hemel in petto heeft.
Ondanks alle technologie zou Makun geen Tensonjack zijn zonder een boordevolle lijst details. Zo kunnen we onder andere een afneembare capuchon, getapete naden, Recco-reflector, sneeuwslot, zak voor computerliftkaart en ventilatieritsen noemen, maar ook luxere eigenschappen zoals een GSM-zak met stralingsbeveiliging, houder voor MP3-speler en een brillenzak (met geïntegreerde droogdoek).
Dit extreme jack voor extreme gebruikers hoort bij Tensons wintercollectie en is vanaf september 2005 in de winkel verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel