Tenson vergroot focus op regenkleding met Mt Cooya

kampeerzaken.nlRegen is Tensons ding. Sinds de start in de jaren ’50 is doeltreffende regenkleding een van de ware hoofdterreinen van het Zweedse merk geweest.
In de voorjaarscollectie 2006 versterkt Tenson deze focus op regenkleding nog verder door de introductie van het regenjack Mt Cooya waarmee je volgens Tenson de weersberichten aan je laars kunt lappen.
 Mt Cooya, met bijbehorende broek Cozao, is een universeel jack dat is ontwikkeld voor gebruikers die het weer willen trotseren tijdens zware fietstochten in de bergen of regenachtige wandelingen in de stad.
Het jack is licht, neemt een minimum aan plaats in en wordt geleverd met een eigen bag, zodat je het makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Tensons MPC Extreme-technologie staat garant voor water- en winddichtheid en een groot ademend vermogen, dat warmte en condens weg ventileert tijdens inspannende activiteiten.
Het laminaat is aangebracht op een matte buitenstof, die zich door haar soepele en zachte oppervlak opvallend onderscheidt van de glad-glimmende buitenlaag van traditionele regenkleding. Bij het jack wordt een kleine bag meegeleverd waar je het regenjack simpel in kunt stoppen wanneer het wolkendek openbreekt.
Mt Cooya en Cozao zijn onderdeel van Tensons voorjaarscollectie die vanaf maart 2006 in de winkel verkrijgbaar is. Het jack en de broek zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, blauw, pistachegroen en zwart.
Adviesprijs: 220 Euro voor Mt Cooya, 120 Euro voor Cozao.

Like dit artikel
Tweet dit artikel