Tenson Active Trend

Tenson presenteert nu zijn voorjaars- en zomercollectie voor functiebewuste modeliefhebbers. De nieuwe Active Trend-lijn van Tenson bevindt zich midden op het snijpunt tussen catwalk en outdoor. Een explosie aan kleuren, patronen en innovatieve nitten vormt een symbiose met hoogtechnologische materialen.
kampeerzaken.nl
 De doelgroep is helder: iedereen met belangstelling voor mode en functie.
De grenzen tussen outdoorwear en traditionale mode zijn bezig te vervagen, dankzij mixen en invloeden van beide zijden. Tenson heeft van beide terreinen een behoorlijke snufje inspiratie gegrepen en introduceert het nieuwe programma Active Trend voor modebewuste mannen en vrouwen, die een eigen stijl zoeken – en die hoge functionaliteit, comfort en sportieve touch op waarde weten te schatten. In het programma harmoniëren hoogtechnologische materialen, bijvoorbeeld Supplex en AirPush, met het nieuwste uit de modewereld, duidelijk geaccentueerd door slimme details en aparte pasvormen.
In Active Trend benadrukt men het belang van sterke kleuren zoals lime-groen en frambozenrood, die contrasteren tegen rustige, gedempte zomerse pastelkleuren. Het patroonbeeld is ook belangrijk, het spel met verschillende patronen en prints – bijvoorbeeld tatoomotieven en veelkleurige strepen – in wisselende kleuren loopt als een rode draad door het gehele programma. Dat geldt ook voor de silhouetten en snitten van de kledingstukken, die nauwelijks nog herinneren aan de traditionele, wat vormloze pasvormen, die lange tijd regel waren in de outdoorwereld. In plaats daarvan zijn het asymmetrische snitten en lage tailles die de kledingstukken kenmerken.
Active Trend, dat alles bevat van shorts tot jacks voor zowel heren als dames, is onderdeel van Tensons grote voorjaars- en zomercollectie en vanaf maart 2005 in de winkel verkrijgbaar.
Meer info op http://www.tenson.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel