Tent voor fietskampeerders in de aanbieding

kampeerzaken.nlFjallRaven maakt al decennia lang prachtige tenten in diverse soorten en maten, maar de Akka is een echte klassieker. Deze royale tunneltent biedt een zee van ruimte bij een laag gewicht, een scherpe prijs en een groot gebruiksgemak.
Bever Zwerfsport heeft in haar Nederlandse winkels momenteel de FjällRäven Akka Tourist 3R/S in de aanbieding. Juist dit model is met name interessant voor fietskampeerders omdat deze tent bij een laag gewicht net dat beetje extra ruimte biedt, en ook prima geschikt is voor wat minder goede weersomstandigheden.

 De drie stevige aluminium stokken worden door de buitentent geschoven en kunnen met scheerlijnen strak worden afgespannen. De binnentent wordt in deze constructie bevestigd, zo heb je onder natte omstandigheden dus alle gelegenheid om onder de buitentent je spullen in te pakken.
De Akka Tourist is gemaakt van slijtvast en lichtgewicht rip-stop polyester en weegt 3400 gram. De tent biedt plaats aan drie personen. Qua gewicht ideaal voor twee fietskampeerders, als je de tent inderdaad met zijn drieën gebruikt is het
Prijs: normaal € 499,00, van 15 t/m 24 februari: € 299,00 (op=op en alleen in de Nederlandse winkels van Bever Zwerfsport).
Meer info op www.bever.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel