Snelle tunneltent van Karsten Tenten

Afgelopen januari heeft Karsten Tenten een nieuwe kampeertent geïntroduceerd. Niet oppompbaar, maar wel net zo snel als de oppompbare variant doordat er slim gebruik is gemaakt van een paar sterke eigenschappen van de oppompbare Karsten Tent.

 kampeerzaken.nlNa positieve reacties op de Caravana in Leeuwarden is de Karsten Tunneltent ook enthousiast ontvangen in de eigen winkel in Zwaag. De producent speelt met dit nieuwe model in op de trend dat er steeds korter, maar ook vaker gekampeerd wordt. Vakantietijd is kostbaar; onnodig gedoe met het opzetten van een tent is zonde van je tijd. De Karsten Tunneltent biedt uitkomst, want die is in een mum van tijd opgezet. De tunneltent is van duurzame en hoogwaardige materialen, zo is het tentdoek
van 100 procent katoen.


 

De tent heeft een slim en gebruiksvriendelijk stoksysteem. De stoksleuven bevinden zich aan de buitenzijde en zijn voorzien van een doorlopende rits, zodat de drie stokken soepel en snel doorgevoerd kunnen worden. Wil je weten of de Karsten Tunneltent ook geschikt is voor jouw kampeersituatie? Neem een kijkje in de showroom in Zwaag, waar de tentenmakers met alle plezier een demonstratie geven.

Aantal personen: 4
Opzettijd: ca. 8 minuten
Gewicht: ca. 35 kg
Afmeting: 450 x 290 x 207 cm
Pakvolume tent: 75 x 34 x 34 cm
Pakvolume stokken: 100 x 35 cm
Materiaal tentdoek: 100% Ten Cate katoen, KD48 310 g/m²
Materiaal kuipzeil: Bisonyl 680 g/m²
Kleur: donker beige met zeegroen
Prijs: € 1699,-
Optie: regenluifel € 169,-

 

In vier stappen Karsten Tunneltent opzetten

Like dit artikel
Tweet dit artikel