Tentdoek KS-202 uitsluitend te koop bij Esvo

De producent van het tentdoek KS-202, bekend van het Broederschap van Tentenmakers en de beer in het logo, is opgehouden met het weven van dit doek. Esvo Tenten uit Volendam heeft alle partijen opgekocht en heeft daarmee vanaf nu de exclusiviteit van het tentdoek.

kampeerzaken.nlDe Waard Tenten is er beroemd  mee geworden en de laatste tien jaar werd dit doek vervaardigd in Duitsland op de weefmachines van Wisselink, de originele producent. De Waard Tenten is inmiddels overgestapt op Ten Cate-doek, ook verkrijgbaar bij Esvo. Esvo houdt het KS 202-doek echter in het assortiment en gebruikt het voor de vouwwagens  en tenttrailers van Aart Kok.


 

Kenmerk van het doek is de fijne en sterke weefstructuur waardoor de tenten altijd strak staan en lang meegaan. Als grondstof heeft het doek hoogkwalitatieve dubbeldraads getwijnde katoenen garens, die zeer dicht op elkaar geweven worden. Het resultaat is een hoge treksterkte en inscheurweerstand en tevens een strakke tent zodra deze is opgezet. Het betekent extra waterdichtheid, duurzaamheid en leefcomfort door het hoge ademende vermogen van het doek.

Overige specificaties tentdoek KS 202
–   gewicht 320 gram/m² katoen.
–   rot- en schimmelwerend behandeld
–   voorzien van extra vuilafstotende Scotchgard finish
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel