Tentenshow jubilerend Atomatent

kampeerzaken.nlOp 1 oktober 2007 werd Atomatent opgericht door Tom van Zanten en Mustafa Aba. Beiden hadden ruime ervaring in het atelier van De Waard, dat in 2007 werd gesloten, waarna ze besloten om een eigen atelier op te zetten.

 

Tom en Mustafa specialiseerden zich in de stormvaste, robuuste tenten zoals ze die ook bij De Waard maakten, maar dan met een iets eigenzinnigere vormgeving en vaak ook wat meer stahoogte. Bovendien wisten vele eigenaren van een De Waard tent de weg naar Atomatent voor reparaties en aanpassingen aan hun tent al snel te vinden.


 

Nu, na vijf jaar van hard werken, reparaties uitvoeren, ontwerpen en doorontwikkelen willen Tom en Mustafa graag het resultaat van al dat werk laten zien op zaterdag 22 en zondag 23 september, wanneer ze een najaarstentenshow op camping ‘Allurepark de Zeven Linden’ te Baarn organiseren.

 

Op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en op zondag van 10.00 – 15.00 uur zijn daar alle tenten, luifels, voortenten aan caravans, tenttrailers en nog veel meer van Atomatent te zien. Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan is er tot 1 oktober bovendien een speciale jubileumkorting van 10% op de nieuwe tenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel