Tentenshow Karsten Travelstore

Tentenshow Karsten Travelstore mei 2014

Tentenshow Karsten Travelstore

BLOKKER – Komend weekend, op 17 en 18 mei, zet het team van Karsten Travelstore weer een grote selectie tenten op voor een tentenshow. Deze tentenshow wordt gehouden op het terrein van natuurpark MAK Blokweer. Naast de eigen Karsten Tenten worden ook de nieuwste modellen van diverse andere merken getoond.

Het voordeel van een tentenshow is natuurlijk dat bezoekers de tenten van binnen en van buiten in hun natuurlijke omgeving opgezet zien. Ze kunnen zo veel beter de leefruimte, slaapruimte, afwerking, kleuren en materialen beoordelen en vergelijken. Naast de tenten die Karsten namelijk zelf maakt heeft deze buitensportspecialist ook tenten van o.a. Bardani, Outwell, Vaude, The North Face en nog een aantal gerenommeerde merken in het programma, dat bijzettenten, lichtgewicht tenten en gezinstenten in allerlei maten en soorten omvat. Van Bardani en Nomad wordt de complete collectie gezinstenten opgezet.

Genoeg te zien en beleven

Daarnaast is er er nog het bezoekerscentrum van MAK Blokweer, de kijkboerderij en natuurspeelplaats zodat er genoeg te zien, te spelen en te beleven is. In bezoekerscentrum De Molshoop kun je ontdekken hoe het waterzuiveringsproject de natuurwaarde van het gebied verhoogt en is er een mooi uitzicht over het oorspronkelijke kreekruglandschap en kadetjesland.

Demonstraties Karsten Tenten

Tijdens de Tentenshow geven de tentenmakers van Karsten ook demonstraties over opzetten en afbreken van de oppompbare Karsten Tent.

Wie, wat en waar

De Karsten Travelstore Tentenshow vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 mei, van 10-17 uur, op natuurpark MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker (vlakbij Karsten Travelstore). Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden adviseert Karsten de bezoekers om de auto zo mogelijk thuis te laten. Fiets en openbaar vervoer hebben de voorkeur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel