Tentenshows De Waard en Atomatent

Tentenshows van De Waard en Atomatent

Tentenshows van De Waard en Atomatent

ZOETERMEER – Hoewel tenten natuurlijk vooral in het voorjaar worden verkocht, zijn er ook in het najaar regelmatig de nodige tentenshows. Hiermee bieden tentenmakers de kampeerders een mooie gelegenheid om hun favoriete tent, waar in het geval van maatwerk toch de nodige levertijd op zit, bijtijds te bestellen zodat ze er het volgende voorjaar al vroeg van kunnen genieten.

Bovendien is dit een prima gelegenheid om voorradige modellen tegen een aantrekkelijke korting op de kop te kunnen tikken of om te profiteren van de korting bij een vroege bestelling. In september zijn er tentenshows van De Waard Tenten en van Atomatent. Beide vinden plaats op de Veluwe, in respectievelijk Garderen en Vierhouten.

Nazomerfestival De Waard Tenten, 13 & 14 september
Op zaterdag 13 en zondag 14 september houdt De Waard Tenten weer het jaarlijkse Nazomerfestival waar je voor het eerst kennis met De Waard tenten kunt maken, de nieuwste modellen van De Waard in het echt kunt bewonderen of wat ervaringen uit kan wisselen.

De complete De Waard tentencollectie van 2015 staat dat weekend gepresenteerd op Camping De Hertshoorn te Garderen. Verder zijn er speciale beursaanbiedingen met o.a. De Waard Specials alsmede een kampeershop met allerlei De Waard artikelen. De medewerkers staan klaar om alles over de (nieuwe) modellen te vertellen. Kinderen hoeven zich tijdens dat weekend niet te vervelen, de speeltuin en speciale kidscorner zorgen voor genoeg vermaak. Ook kun je een hapje of een drankje in het Grand Café halen.

Het De Waard Nazomerfestival is op zaterdag 13 en zondag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur op het terrein van Camping De Hertshoorn, Putterweg 68-70 in Garderen. De toegang is gratis, honden zijn helaas niet toegestaan op de camping.

Kampeerweekend DeWaardforum
Het DeWaardForum organiseert ieder jaar een speciaal kampeerweekend tijdens het De Waard Nazomerfestival. In het weekend van 12 t/m 14 september komen veel De Waard liefhebbers gezamenlijk kamperen op Camping De Hertshoorn en bezoeken uiteraard tevens het Nazomerfestival. Tijdens dit gezellige weekend kunnen zijn ervaringen uitwisselen, adviezen inwinnen, lekker eten en diverse leuke activiteiten ondernemen. Iedereen  met een De Waard tent is welkom om te komen kamperen. Meer informatie over het Forum Kampeerweekend in Garderen is te vinden op het DeWaardForum.

Najaars Tentenshow Atomatent 20 & 21 september
Atomatent uit Uden houdt haar tentenshow een week later, op camping de Paasheuvel te Vierhouten. Naast de volledige collectie van Atomatent zullen er ook 2 nieuwe modellen worden gepresenteerd! Naast de kampeertenten toont Atomatent ook een aantal voortenten en luifels voor caravans van Biod, Eriba en Kip. Daarnaast staan er VW-busjes en andere merken campers opgesteld. De Opera tenttrailer is natuurlijk een absolute blikvanger, interessant is mogelijk ook de door Atomatent aangepaste tenttrailer van Holtkamper.

Wie vóór 15 oktober 2014 beslist kan bij Atomatent profiteren van 10% korting op de aankoop van een nieuwe tent, of op de inlevering/dakvervanging van en tent van De Waard, Randstad of Atomatent, en bij aankoop van een luifel tbv. een caravan.

De Najaars Tentenshow van Atomatent wordt gehouden op Camping De Paasheuvel, ’t Frusselt 30, 8076 RE Vierhouten op 20 & 21 september, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie vind je op:

Like dit artikel
Tweet dit artikel