Tentipi Olivin 2cp: tipi van comfortabel katoen/polyester

Tentipi Olivin 2cp

Tentipi Olivin 2cp: compacte tipi van comfortabel katoen/polyester

Met de Olivin 2cp heeft de Zweedse tentenmaker Tentipi getracht om de sterkste, ruimste en meest ingenieuze tent in deze bijzondere categorie (Tipi’s) op de markt te brengen. De Olivin 2cp biedt slaapruimte voor twee avonturiers (en zelfs een hond).

De ademende eigenschappen van het speciale Cotpolmex Comfort katoen/polyester maken dat de tent een aangenaam klimaat heeft. Hierdoor is geen binnentent nodig om condensatie te voorkomen.

Voor 4 seizoenen

Het feit dat de Olivin 2cp uitzonderlijk stabiel blijft bij harde wind, waterdicht is en ingebouwde slikranden heeft, maakt deze geschikt voor gebruik in elk seizoen. Tijdens slecht weer worden de elementen buiten gehouden door de slikranden, het regendak boven de ingang, de weersbestendige stof en de stabiele constructie. ‘s-Zomers zorgt het “Our In-Tent Vent™”- systeem er weer voor dat de temperatuur in de tent aangenaam blijft.

Eenvoudig op te zetten

De Tentipi Olivin 2cp is gemakkelijk op te zetten. Volgens Tentipi kost het opzetten van de tent slechts 3 minuten. De centrale stok kan overigens eenvoudig worden gerepareerd of worden vervangen door een houten paal.

Slaapruimte voor twee

Ondanks het feit dat de tent slaapruimte heeft voor twee personen en een hond, biedt de tent zitruimte voor maar liefst vier personen. Ideaal als je met z’n allen wilt eten, koken of het simpelweg gezellig wilt hebben.

Nordic tipi of combimodel

De Olivin 2cp is leverbaar in twee verschillende varianten: in een enkelwandige Nordic tipi variant of een combivariant. Deze laatste heeft een binnen- en buitentent. Het voordeel van het combimodel is dat beide tenten ook los van elkaar kunnen worden gebruikt. Optioneel kan er een afsluitbare opening in de vloer worden egmaakt om binnen een kampvuurtje te stoken. Ook is er een regenluifel voor de ingang leverbaar.

Exclusief prijskaartje

Ben je geïnteresseerd in de Tentipi Olivin 2cp, dan zul je een flink budget moeten hebben. De prijs van de exclusieve tent ligt rond de € 1000,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel