Tenttrailer-Centre Laren opent vrijdag haar deuren

kampeerzaken.nlIn het Gelderse Laren vestigt zich Tenttrailer-Centre BV. Het pand waar voorheen Out & Teak was gevestigd leent zich bij uitstek voor een goede presentatie. Ruim 700 m2 aan showroom wordt straks ingedeeld met Gerjak-Tago en Alpen-Kreuzer vouwwagens, life-style producten van Aart Kok Tenttrailers en kampeertenten van de merken Gerjak Outdoor en Bardani.
 De vouwwagenmarkt bloeit. Door ontwikkeling en innovatie zijn de vouwwagens de laatste jaren sterk verbeterd, luisterend naar de consument is er nadruk gelegd op, het comfort (lattenbodems), het gemak (snelopzetsysteem) en het uiterlijk.
Tenttrailer-Centre BV is een aftakking van Gerjak BV. Gerjak maakt al ruim 50 jaar voortenten voor caravans. Begin jaren negentig is er het vouwwagen merk (Tago) aan toegevoegd. Het merk heeft zich de afgelopen 15 jaar sterk ontwikkeld door goed te luisteren naar de wensen van de consument.
Deze opzet heeft ook duidelijk als doel om de klant vanuit een voorbeeld showroom informatie te verstrekken over de kampeerindustrie. In het kort kan Gerjak deze locatie omschrijven als Try-out centre waar service en demonstratie hoog in het vaandel staan. De bedoeling is om vanuit de productielijn de Tago dealers direct te bevoorraden en voor de consument een belangrijk service en verkooppunt te creëren.
Ook is het een feit dat Gerjak een samenwerking met Stema Metalleichtbau is aangegaan. Stema maakt al vanaf de beginjaren ’90 de traditionele vouwwagen Alpen-Kreuzer. Het doel is om de Alpen-Kreuzer vernieuwend op de markt te brengen, zo zal begin 2007 de Mont-Blanc uitgevoerd worden met schokdempers, gasveren aan het deksel, en latex matrassen voor een optimaal slaapcomfort. Een familie- en snelopzetbaar model zal ook hierbij niet ontbreken.
Gerjak streeft met deze samenwerking en het al gerealiseerde platform met Aart Kok, een belangrijk aspect op de vouwwagen markt te verwezenlijken. De traditionele wagens moeten met de huidige wensen van de consument mee. Comfort, gemak, uitstraling en betaalbaar zijn hierin essentiële onderdelen. Hiervoor zal geïnvesteerd moeten worden in ontwikkeling, research, enz. Met deze samenwerking kunnen ideeën gekoppeld worden en blijven de ontwikkelingskosten laag.
Vanaf 15 december 2006 zal aan de Deventerweg in het Gelderse Laren de deur van het Tenttrailer-Centre opengaan in een try-out opstelling, hierbij kan het publiek de eerste modellen bewonderen. Openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30, zaterdag van 10.00 tot 16.30. Vanaf 1 maart tot 30 september is de showroom ook op maandag van 10.00 tot 17.30 geopend. Dinsdag en woensdag gesloten.
Voor informatie: 0573-401145 en www.tenttrailer-centre.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel