Test een tent tijdens ANWB Kampeerdagen

Test een tent tijdens ANWB KampeerdagenOp 20 en 21 april staat recreatiegebied Ouderkerkerplas helemaal in het teken van kamperen.

Dan zijn er namelijk de ANWB Kampeerdagen, waar je alles kunt vinden voor een geslaagde kampeervakantie en natuurlijk is er ook van alles te doen.

Zo organiseert wandelmagazine Op Pad, de Op Pad Sleep-in. Rond de North Face redactietent  vind je tentjes van onder meer Vaude, MSR, The North Face, Vango, Hilleberg, Carl Denig, Helsport, Bergans, Coleman, Eureka, Fjällräven, Light wave Tentipi, Lowland, Robens, Outwell en Nomad.

Wil je een nacht in één van deze tentjes doorbrengen? Schrijf je dan in voor de Op Pad Sleep-in. Op Pad zorgt voor een barbecue en leuk avondprogramma bij een kampvuur. Napraten kan tijdens het zondagochtendontbijtje.

Prijs: slapen/barbecue: € 15. Met ontbijt is € 5,- extra p.p. (ter plekke op de Op Pad redactiestand te betalen). Bij de redactietent kun je een keuze maken in welke tent je wilt gaan slapen.

Locatie: Recreatiegebied Ouderkerkerplas, Middenweg. Entree ANWB Kampeerdagen: € 3,-  (niet-leden, € 4,- ), mits je van tevoren toegangskaarten bestelt via www.anwbkampeerdagen.nl. Aan de kassa kost een toegangskaart € 6,- p.p. (niet-leden € 8,-), kinderen t/m 14 jaar gratis. Voor aanmelden Op Pad Sleep-in klik hier.

Meer informatie ANWB Kampeerdagen: www.anwbkampeerdagen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel