Thetford bouwt netwerk verzorgingspunten verder uit

thetford machine

Aantal Thetford machines wordt uitgebreid

ZOETERMEER – Zoals het met meer nieuwe dingen in het kamperen ging, vinden we het in begin toch een beetje overdreven, die Thetford machine waarmee je automatisch de afvaltank van je cassettetoilet kunt laten legen.

Maar de Thetford machine werd toch goed ontvangen, en je kunt hem op steeds meer campings vinden. Thetford is druk bezig om het aantal aantal nog meer uit te breiden.

Je kunt de machines nu vinden op tientallen campngs in Nederland, Duitsland en Spanje. Op deze campings kun je dankzij de Thetford machine de afvaltank binnen een paar minuten legen. Dan is hij weer helemaal fris, schoon en reukvrij. Het scheelt een heleboel gedoe en het is ook veel hygiënischer.

En er komen dus steeds meer machines. Het zijn er nu zo’n 50, waarbij het aantal met name in Duitsland en Spanje wordt uitgebreid. Het is de bedoeling dat er dit jaar nog zo’n 60 machines bij komen. In Nederland zijn er al een flink aantal geplaatst. Ook hier komen er nog een aantal bij. Bovendien worden de bestaande machines in Nederland de komende tijd vervangen door een nieuwe generatie van de Thetford machine.

Als je wilt weten waar de Thetford machines staan: Thetford heeft een duidelijk overzicht online gezet.

Like dit artikel
Tweet dit artikel