Thetford introduceert nieuwe, smalle compressorkoelkast

Thetford T1152 compressorkoelkast

Neuwe, smalle compressorkoelkast van Thetford

De smalle Thetford koelkasten zijn populair. Vanwege de toenemende interesse in smalle compressorkoelkasten van slechts 418 mm breed heeft Thetford de T1152 ontwikkeld.

Dit is een krachtige 152L compressorkoelkast met dezelfde inbouwmaten als de absorptiekoelkasten uit de succesvolle N3140-serie.

De nieuwe T1152 heeft een grotere inhoud van 152 liter, zo’n 10 liter meer dan de koelkasten uit de N3140‑serie. Met een gewicht van 34 kilo is de nieuwe koelkast ook nog eens zo’n 3 kilo lichter. De T1152-koelkast is voorzien van een krachtige 12 V-compressor en is geclassificeerd in de tropische klimaatklasse. Dat houdt in dat hij geschikt is voor gebruik in omgevingstemperaturen tussen +16 °C en +43 °C. Een correcte installatie is wel noodzakelijk voor optimale koelprestaties. Daarom levert Thetford de koelkast met speciale voetjes en afstandhouders aan de achterkant. Op die manier is er altijd voldoende ventilatie voor de koelkast aanwezig. Thetford raadt aan om de koelkast voor alle zekerheid door een erkende dealer te laten installeren.

Uitschuifbox, lade en nog meer gemak

De lade maakt het gemakkelijk om groenten en flessen van 2 liter op te bergen. De slimme en populaire uitschuifbox (bekend van de N3140-serie) is erg handig voor bijvoorbeeld ontbijtspullen en zorgt ervoor dat de koelkast maar kort geopend hoeft te worden, zodat de kou binnenblijft. Ook handig is de uitvalbeveiliging, die de inhoud van de koelkast op zijn plaats houdt tijdens het rijden en op andere momenten kan worden ingeklapt. De nachtmodus zorgt ervoor dat de compressor ’s nachts minder geluid maakt, wat tijdens het slapen natuurlijk wel zo prettig is. De deur is standaard linksdraaiend maar de scharnieren van de deur kunnen gemakkelijk naar rechts worden verplaatst.

Like dit artikel
Tweet dit artikel