Thetford cassettetoilet met keramieken toiletpot

kampeerzaken.nlThetford biedt caravan- en campereigenaars nog meer het thuiscomfort met de introductie van de C-250 Keramiek. Dit nieuwe cassettetoilet van Thetford kenmerkt zich door de fraai geglazuurde keramische toiletpot. De gehele pot, zowel binnen- als buitenkant, is gemaakt van volwaardig keramiek. Het keramiek zorgt ervoor dat het toilet eenvoudig te reinigen is en dat de toiletpot ook na vele jaren gebruik net zo lekker glimt als die van thuis.
De C-250 Keramiek zal tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf aan het publiek worden gepresenteerd, en wordt bovendien, net als de Holtkamper Multi-Talent-Trailer, beloond met een belangrijke Duitse Caravaning Design Award, uitgereikt door de Caravan Salon in samenwerking met het befaamde designbureau Red Dot.
 
Het Thetford toilet krijgt geen ‘Design Award–Best Practice’ zoals Holtkamper, daarvan worden er maar 4 uitgereikt, maar een ‘Caravaning Design Award: innovations for new mobility’.
Stéphane Cordeille, Managing Director Thetford: “Met dit hoogwaardige mobiele toilet vult de C-250 Ceramic Bowl een behoefte naar het comfort van thuis sanitair in dit marktsegment. Door superieur thuiscomfort, design en schoonmaakgemak onderscheidt dit toilet zich van elk ander op de markt gebracht mobiel toilet.”
kampeerzaken.nlDe C-250 Keramiek heeft bovendien een luxueuze toiletbril met deksel, gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en is verbeterd om een maximaal gebruikscomfort te bieden. Het nieuwe cassettetoilet is een toevoeging op de reeks C-250 standaard toiletten, vorig jaar geïntroduceerd met dezelfde onderscheidende kenmerken, zoals een afvaltank op wieltjes met een uittrekhandgreep en een volledig roterende toiletpot.
kampeerzaken.nlDezelfde opties zullen ook op de C-250 Keramiek beschikbaar zijn: een elektrische schuifopener en een afval- en spoelwatertank voorzien van een indicator met meerdere niveaus. Maar ook een automatische ventilator en een uniek Waste Pump-Out systeem, dat (automatisch) het afval van de afvaltank van het toilet naar de afvaltank van het voertuig verplaatst.
Ook als upgrade beschikbaar
Het nieuwe cassettetoilet is nu verkrijgbaar bij de fabrikant en wordt zelfs al bij sommige fabrikanten in hun duurdere en luxueuze voertuigen geïnstalleerd. Vanaf 1 maart 2009 kan de keramieken pot ook als upgrade voor de consument worden geïntroduceerd. Dit betekent dat eigenaars van een standaard C-250 hun toilet kunnen upgraden met de keramische toiletpot om zo het thuisgevoel nog verder te verhogen.
Meer informatie op www.thetford.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel