Continental Range keukenlijn van Thetford

kampeerzaken.nlThetford kennen wij vooral als fabrikant van cassettetoiletten. Thetford levert daarnaast ook diverse koelsystemen voor toepassing in o.a. caravans en campers. Vooral de koelsystemen worden nu uitstekend aangevuld met de geheel nieuwe Spinflo keukenlijn "Continental Range". Spinflo is een toonaangevende Britse fabrikant en leverancier van kookplaten, kooktoestellen, ovens, gootstenen en gaskachels en maakt sinds 2005 deel uit van Thetford. Na ruim 20 jaar de Britse markt voor vakantiehuizen, caravans en campers te hebben bediend, gaat het kookapparatuur van Spinflo nu ook de Europese markt veroveren met de compleet nieuwe Continental Range.
 Gedegen onderzoek naar Europese behoeften
Na de overname in 2005 hebben Thetford en Spinflo continu diepgaand onderzoek verricht naar vernieuwende technologie en een speciaal op de Europese (continentale) markt gericht, zich onderscheidend ontwerp. Klanten en fabrikanten van caravans en campers op het Europese vasteland stellen nu eenmaal heel andere eisen dan die in het Verenigd Koninkrijk. Met de introductie van de nieuwe Continental Range van Thetford is er op het Europese vasteland nu een keukenuitrusting verkrijgbaar die speciaal is ontworpen met het oog op de uitdrukkelijke wensen en behoeften van de Europese consumenten en fabrikanten.
De Basic line: keukenlijn in het middensegment
De voordelige Basic line bestaat uit een kookplaat en gootsteen, verkrijgbaar in een modern driehoekig en rechthoekig formaat. De Basic line is speciaal ontworpen met het oog op zwaarwegende behoeften van de Europese consument, zoals reinigingsgemak en functioneel ontwerp. De kookplaat is dan ook uiterst eenvoudig te reinigen dankzij de gemakkelijk afneembare pandrager en de ruime afstand tussen de bedieningselementen. Daarnaast biedt de Basic line ruimte voor 3 pannen van normale grootte en zijn de knoppen van gebruikelijk formaat, zoals in de keuken thuis. En met de optionele snelbrander van 2,5 kW gaat het koken tijdens de vakantie niet alleen sneller, maar wordt het ook leuker om te doen.
Top line kookplaat voor luxe koken op de camping
Naast de Basic line introduceert Thetford een kookplaat in het hogere segment, toepasselijk Top line genaamd. Deze kookplaat, die eveneens is aangepast voor de Europese markt, is eigentijds vormgegeven met een unieke en eenvoudig te reinigen glazen kookplaat. Ook deze luxe kookplaat is ruim ingedeeld en biedt dankzij de snelbrander van 2,5 kW hetzelfde kookgemak als de kookplaat thuis. Voor fabrikanten zijn de aanpassingsmogelijkheden voor de Top line kookplaat vrijwel onbegrensd, doordat zowel het glazen deksel als de glazen kookplaat aanpasbaar zijn.
Voor meer informatie over Thetford en Spinflo: www.thetford.eu en www.spinflo.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel