Nieuwe serie Thetford koelkasten

kampeerzaken.nlIn hetzelfde jaar als dat van de viering van 10 jaar koelkastenproductie introduceert Thetford ook een geheel nieuwe serie absorptiekoelkasten; de N3000-serie.

 

Eén van de meest in het oog springende aspecten van deze nieuwe serie is het nieuwe, hoogwaardige touchscreen bedieningspaneel.


 

De N3000-serie werd ontwikkeld gebaseerd op de laatste technische en gebruikersvereisten. In navolging van de laatste trends in de woningmarkt, heeft de N3000-serie een nieuw ontworpen bedieningspaneel. Dit biedt een verbeterde zichtbaarheid en is makkelijker te gebruiken.

 

Twee verschillende versies

De N3000-serie zal beschikbaar zijn in 2 verschillende versies: de luxueuze automatische LCD-versie met touchscreen bediening en een elektrische LED-versie. 3 Jaar garantie is standaard voor deze nieuwe serie koelkasten. Bijkomend, zoals het huidige gamma koelkasten, draagt de Thetford N3000-serie het CE kwaliteitslabel, zijn ze CFK-vrij en bijna volledig recycleerbaar.

 

Officiële marktintroductie op Caravan Salon

Meer details zullen onthuld worden op de officiële marktintroductie van de nieuwe N3000-serie op de Caravan Salon Düsseldorf 2012. Niettemin worden deze nieuwe koelkasten nu al ingebouwd door caravan- en camperfabrikanten in heel Europa. Dit betekent dat consumenten nu reeds één van deze nieuwe modellen in hun nieuwe voertuig voor het seizoen 2013 kunnen terugvinden. Thetford is van plan vanaf eind 2012 sommige van de nieuwe modellen ook beschikbaar te maken voor de eindgebruiker via haar Europees dealernetwerk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel