Thetford 420 Oven voor bovenop de XL koelkast

Thetford 420 oven

Thetford presenteert oven voor boven de XL koelkasten

ETTEN-LEUR – Steeds meer nieuwe caravans en campers worden tegenwoordig uitgerust met zo’n smalle, hoge XL koelkast. Boven die koelkast is in veel gevallen nog wat ruimte over.

Ruimte die niet altijd optimaal wordt benut. Thetford heeft bedacht dat dat daarom een prima plaats is om een oven in te bouwen, en ontwikkelde daar dan ook een speciale oven voor.

Met trots presenteert Thetford daarom de 420 Oven. Deze nieuwe oven is speciaal ontwikkeld voor gebruik bovenop de smalle koelkasten uit de N3140 series van Thetford. De oven is slechts 420 mm breed en daarmee ook uitermate geschikt voor kleinere keukens. Ondanks de compacte afmetingen heeft hij een inhoud van 23 liter en is hij ook geschikt om pizza’s in (af) te bakken.

thetford 420 ovenHiermee komt Thetford niet alleen tegemoet aan de behoefte in de markt om de beschikbare ruimte in caravans en campers zo goed mogelijk te benutten, maar ook aan de behoefte om onderweg zo veel mogelijk te kunnen genieten van alle gemakken van thuis. Dirk Valder, Manager Product Management RV/ OEM International bij Thetford: “We weten allemaal dat de ruimte boven de koelkast niet optimaal wordt benut. Thetford brengt hier verandering in met de 420 Oven.”

Thetford 420 ovenDe oven en koelkast vormen samen een mooi en stijlvol geheel dat keurig in iedere keuken past. De deuren worden uiteraard naar dezelfde kant toe geopend, zijn netjes symmetrisch uitgelijnd en ook voorzien van dezelfde handgreep. Naar keuze kunnen de scharnieren van de deuren zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden aangebracht.

Dankzij de ventilatieopeningen aan de boven- en onderkant, die zorgen voor een natuurlijke koeling zonder gebruik van ventilatoren, werkt het geheel bijna geruisloos. Eventueel kan de 420 Oven ook geheel of gedeeltelijk worden ingebouwd en niet alleen bovenop een koelkast uit de N3140 series maar ook onder het aanrechtblad worden geplaatst.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel