Thule Rear Mount Connector als alternatief voor trekhaak

kampeerzaken.nlThule Towing Systems introduceert de Rear Mount Connector voor, een verbindingsstuk dat aan de achterkant van de auto geplaatst wordt.

 

De Rear Mount Connector is speciaal ontwikkeld voor mensen die een fietsendrager voor een voertuig met trekhaak bezitten. Bij de overstap naar een kleiner voortuig of een hybride auto is de kans groot dat hier geen trekhaak op gemonteerd kan worden. Met de Rear Mount Connector kan het merendeel van de fietsendragers wel op een kleine of hybride auto, als er geen traditionele trekhaak aanwezig of mogelijk is, worden bevestigd.


 

Gebaseerd op het principe van de afneembare trekhaak, wordt de Rear Mount Connector in een verbindingshuls aangebracht. Deze verbindingshuls wordt net als een trekhaak in de garage onder de auto gemonteerd. De RMC is in dit geval dé oplossing om de reeds aangeschafte fietsendrager toch nog te kunnen gebruiken.

 

De Rear Mount Connector (art.nr. 9078178) van Thule Towing Systems is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 179,00 excl. BTW en kan als los product bij de vakhandel worden aangeschaft. Er is een specifieke connecor voor ieder voertuig.

De opnamehuls dient in een garage onder het voertuig gemonteerd te worden, samen met de bedrading voor de verlichting, zoals bij een normale trekhaak. De kosten voor de montage zijn vergelijkbaar met de installatiekosten van een trekhaak.

Like dit artikel
Tweet dit artikel