Thule Subsola: handige uitbreiding voor luifels

Thule Subsola: handige uitbreiding voor luifels

Thule Subsola: handige uitbreiding voor luifels

Als je met een compacte buscamper of camperbus op pad bent, dan is de luifel uiteraard ook behoorlijk compact. Dat betekent vaak dat je moet woekeren met elke vierkante centimeter en is het dus wel zo makkelijk als je de luifel een stukje uit kunt breiden.

Thule, een bedrijf dat zich steeds meer richt op luifels en tenten voor buscampers en camperbusjes, introduceerde op de Caravan Salon 2023 een slimme oplossing waarmee je de buitenruimte van dit soort compacte campers makkelijk kunt vergroten. De nieuwe Thule Subsola is een nieuw product dat inspeelt op de groeiende trend van ‘vanlife’ en de wens van camperaars om hun leefruimte buiten de camper te maximaliseren.

Modulair, flexibel en eenvoudig

Met de Subsola breidt Thule zijn assortiment uit met een modulair paneelsysteem dat niet alleen praktisch is in gebruik en eenvoudig te monteren is, maar er in esthetisch opzicht ook heel aantrekkelijk uitziet. De panelen zijn ontworpen om eenvoudig aan voorzijde, zijkant en/of de hoeken van een Omnistor luifel te bevestigen, waardoor erextra ‘uitbouwen’ ontstaan. Deze zijn niet alleen handig voor extra schaduw op zonnige dagen, maar ze bieden natuurlijk ook bescherming tegen wind en lichte regen.

Deze panelen zijn als het ware ontworpen om flexibel te kunnen gebruiken. Ze kunnen worden aangepast voor een optimale schaduw, bescherming tegen de wind of voor meer privacy. Uiteraard heeft Thule ze ook zo ontworpen dat ze niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook snel op te bergen in een compacte draagtas.

De Thule Subsola was niet alleen op de Caravan Salon in Düsseldorf te zien, maar ook op de Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht. En ook daar oogstte de Thule Subsola veel bekijks.

Andere nieuwe Thule producten

Naast de Subsola heeft Thule ook andere innovatieve producten getoond. De VeloSwing fietsendrager bijvoorbeeld, deze kan zijwaarts zwenken voor toegang tot de achterdeur. Ook de Thule Outset, de op de trekhaak te bevestigen daktent stond in Utrecht en trok daar bijzonder veel belangstelling.

Voorjaar 2024 beschikbaar

De nieuwe producten benadrukken dat Thule de focus steeds meer legt op het ontwikkelen van functionele en duurzame oplossingen die aansluiten bij de levensstijl van moderne kampeerders. Met deze lanceringen speelt Thule immers in op de toenemende vraag naar compacte en multifunctionele kampeeroplossingen. De verwachting is dat de Thule Subsola en de andere nieuwe producten in de lente/zomer van 2024 beschikbaar zullen zijn voor consumenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel