Thule VeloTrack: nieuwe fietsendrager voor buscampers

Thule VeloTrack: fietsendrager (ook voor e-bikes) voor buscampers

Thule VeloTrack: nieuwe fietsendrager voor buscampers

In een tijd waarin buscampers en camperbusjes nog steeds populairder worden, introduceert Thule de VeloTrack fietsendrager. Een product dat weliswaar niet uniek is, aangezien andere merken ook een soortgelijk concept bieden, maar dat evengoed prima voldoet aan de wensen van zowel fiets- als camperliefhebbers voldoet en daardoor bijna een essentieel accessoire voor buscampers is.

Een van de bijzondere aspecten van de Thule VeloTrack, is zijn flinke laadcapaciteit van 60 kilo, waardoor hem uitermate geschikt voor het vervoeren van e-bikes maakt. Dat is van groot belang nu e-bikes, met hun extra vermogen en gewicht, steeds populairder worden. De VeloTrack is uiteraard niet alleen geschikt voor e-bikes, maar ook voor mountainbikes en fat bikes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse fietsliefhebbers.

Gemakkelijke toegang tot de achterdeur

Een van de andere opvallende kenmerken van de VeloTrack is zijn lange en stevige rails, die zorgen voor extra ruimte tussen de fietsen. Dit ontwerp maakt het vervoeren van grotere en zwaardere fietsen mogelijk. Ook kun je de fietsendrager met de deur mee laten draaien, zodat gebruikers nog steeds gemakkelijk toegang tot de achterdeur van hun voertuig hebben, zelfs wanneer de fietsen geladen zijn. Met de optionele lightboard-accessoire kan de Thule VeloTrack fietsendrager lager aan het voertuig worden bevestigd, zodat het eenvoudiger is om de fietsen te plaatsen.

Geschikt voor Fiat Ducato en zustervoertuigen

De compatibiliteit van de VeloTrack met populaire basisvoertuigen zoals de Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, en de Opel Movano, benadrukt zijn gebruiksgemak en veelzijdigheid. Maar ook veiligheid en stabiliteit, mogelijk gemaakt door een robuuste bouw en een doordacht ontwerp zijn belangrijke verkoopargumenten van de VeloTrack.

Thule lijkt met de VeloTrack een waardevolle toevoeging aan zijn brede portfolio te leveren, al is het niet met een product dat een nieuwe standaard in de markt voor fietsendragers zet. Maar met zijn zeer bruikbare laadcapaciteit, doordachte ontwerp en gebruiksvriendelijkheid lijkt het product evengoed een veelbelovende keuze voor camperaars die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun e-bikes en andere fietsen te vervoeren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel