Thule voegt Approach M daktent aan programma toe

Thule Approach M daktent

Thule voegt Approach M daktent aan programma toe

Thule is voortdurend bezig om haar assortiment uit te breiden. Van dakdragers naar trekhaken naar rugzakken, en nog veel meer. Nu voegt de Zweedse fabrikant weer een nieuw product aan haar assortiment toe. Dit keer is het een twee- tot driepersoons daktent, de Approach M.

De Thule Approach M daktent onderscheidt zich vooral door zijn panoramische uitzicht. En wat is er dan ook fijner dan om hoog en droog ergens in de natuur te kunnen slapen en dan een uitzicht op de omgeving of de sterren te hebben?

Ook in Europa steeds meer daktenten

Daktenten zijn in Europa nog nieuw en trendy. Je ziet ze ook nog niet zo veel. Dat is in Noord-Amerika en Australië wel anders. Daar sluiten ze natuurlijk ook heel goed aan bij de gewoonte om een weekendje met de terreinwagen of pick-up de natuur in te gaan. Maar dat gaan we ook in Europa steeds vaker doen. Voor jongeren is de daktent ook een betaalbaar alternatief voor de camper. Je kunt er overal mee komen dus het avontuur is dichtbij. En als je hem niet nodig hebt dan kun je hem op zijn kant in de schuur opbergen.

Thule Approach M daktent

Ook de nieuwe Thule Approach M daktent, die we ook al in Utrecht konden bewonderen, is speciaal ontworpen om avontuurlijk reizen en kamperen met de auto gemakkelijker en comfortabeler te maken dan ooit tevoren. De autodaktent is ontwikkeld om de meest ruige avonturen aan te kunnen, maar is ook ideaal voor een weekendje weg met familie en vrienden. De daktent heeft panoramische ramen waardoor je volop van het uitzicht én van de sterren kunt genieten. Uiteraard zorgen ze ook voor voldoende ventilatie. De tent wordt geleverd met een regenhoes die de vensters desgewenst vrijlaat.

Het is een zogenaamde softtop daktent, die in ingeklapte toestand met een hoes wordt afgedekt. Je zet het geheel vast via de vergrendelbare bevestigingsbeugels, waarmee je de daktent volgens Thule in slechts drie minuten kunt opzetten. Een laddertje is uiteraard inbegrepen. De Thule Approach M daktent, die verkrijgbaar is in de kleuren Pelican Grey, Fennel Tan en Dark Slate, kost ongeveer 3050 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel