Tom Cruise gaat kamperen

kampeerzaken.nlKamperen lijkt ook bij de welgestelden meer in trek te komen. Maakten we onlangs al melding van de nieuwe caravan van Mario Been, nu schijnt ook acteur Tom Cruise het kamperen te hebben ontdekt.

 

Volgens een ingewijde van de Daily Mirror zijn Tom Cruise en Katie Holmes van plan om met hun dochter Suri een low-budget kampeerreis door de Verenigde Staten te gaan maken.

 

Cruise wil tijdens de kampeertocht dicht bij zijn gezin zijn. Of hij daadwerkelijk nader hij tot zijn gezin kan komen is maar de vraag, want Tom wordt op zijn reis namelijk vergezeld van zowel een horde veiligheidsmensen als een religieus adviseur.

 


 

Zoals bekend is Tom Cruise lid van de Church of Scientology, en gaat er op zijn vakantie een vriend van dat kerkgenootschap mee.

 

Om er voor te zorgen dat Tom en Katie een ´normale´ kampeervakantie kunnen houden, zijn er altijd veiligheidsmensen mee om ongenode gasten op afstand te houden. Een gezellig praatje maken met de medekampeerders zal er voor Tom dus niet in zitten…

Like dit artikel
Tweet dit artikel