TomTom introduceert speciale Camper-uitvoering

TomTom Camper

TomTom introduceert speciale Camper-uitvoering

Een jaar of 5 geleden introduceerde Tom Tom een speciaal navigatiesysteem voor eigenaren van campers en caravans. Nu is het tijd voor een geheel nieuwe versie, de TomTom Camper.

Deze is duidelijk van een geheel nieuwe generatie en biedt de gebruiker dan ook heel wat nieuwe mogelijkheden.

Zo heeft de TomTom Camper bijvoorbeeld een wifi-optie, zodat je hem zonder tussenkomst van een computer kunt updaten. Ook kan de TomTom berichten van de smartphone voorlezen en gekoppeld worden met Apple’s Siri en met Google Now. Uiteraard is het navigatiesysteem ook voorzien in een integratie met TomTom Road Trips zodat je jouw reis makkelijk vooruit kunt plannen.

Om veilig en comfortable te kunnen reizen, zit er bij de TomTom Camper een ‘Lifetime’ abonnement op de Camper & Caravan World kaarten. Hierbij wordt er bij het navigateren rekening gehouden met de eigenschappen van de camper of auto/caravan-combinatie, zoals afmetingen, gewicht en snelheid. Bovendien worden reizigers tijdens de rit bijtijds gewaarschuwd voor bijvoorbeeld gevaarlijke plaatsen alsmede snelheidscontroles. Ook heeft het systeem een POI-database met camperovernachtingsplaatsen en campings van ondermeer de ANWB en ADAC.  Wie inspiratie zoekt voor een reis, kan kijken op TomTom Road Trips, een platform waar reizigers reizen en ervaringen uit kunnen wisselen.

De nieuwe TomTom Camper is voorzien van een 6 inch interactief touchscreen en is medio mei leverbaar voor € 399,=.

Like dit artikel
Tweet dit artikel