Ton Jansen Rekreatie beëindigt activiteiten

Ton Jansen Rekreatie Olst

Ton Jansen Rekreatie beëindigt activiteiten na bijna 50 jaar.

OLST – Helaas zijn de activiteiten van Ton Jansen Rekreatie in het Overijsselse Olst per direct beëindigd. Dit in verband met de gezondheid van Hans Peusken alsmede problemen van personele aard.

Ton Jansen Rekreatie was een toonaangevend caravanbedrijf voor Noord-, Oost en Midden-Nederland, met dealerschappen van onder meer Eriba en Hobby.

Naast nieuwe en gebruikte caravans had Ton Jansen Rekreatie zich gespecialiseerd in onder meer de verhuur en het onderhoud van caravans, ook beschikte het bedrijf over een uitgebreide kampeershop. Het team van Ton Jansen Rekreatie heeft bijna de 50 jaar vol kunnen maken en kijkt terug op een mooie tijd waarin er ontelbare caravans werden uitgezwaaid en er een uiterst loyale klantenkring is opgebouwd.

Vanaf heden nemen Mohocar in Ommen en Holiday Sport in Lochem de servicewerkzaamheden over. Holiday Sport als servicecentrum voor Hobby en Mohocar voor het merk Eriba.

Mohocar in Ommen zal bovendien ook het dealerschap van Eriba overnemen van Ton Jansen Rekreatie. Binnenkort zullen de 2016-modellen van de diverse Eriba modellen in de showroom van Mohocar aan de Eskampweg 33 in Ommen staan.

Op de websites van Holiday Sport en Mohocar vind je meer informatie over deze bedrijven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel