Total Black: nieuwe zwarte dakairco’s van Telair

Telair Total Black zwarte dakairco’s voor camper en caravan

Total Black: nieuwe zwarte dakairco’s van Telair

Telair, een van de toonaangevende fabrikanten van airconditioners voor caravans en campers, heeft een nieuwe lijn dakairconditioners op de markt gebracht: de Total Black dakairconditioners. Dit is niet een voortzetting van bestaande modellen in een ander kleurtje, maar een geheel nieuwe productlijn.

De Total Black dak-airconditioners van Telair hebben een uniek, volledig zwart ontwerp. Dit geeft ze een moderne en stijlvolle uitstraling die past bij elke camper of caravan. Het zwarte ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar helpt ook om de warmte beter te absorberen, waardoor de airconditioner efficiënter werkt.

Krachtig en efficiënt

De Total Black dak-airconditioners van Telair onderscheiden zich niet alleen door hun kleur, maar ook door hun specificaties. Met een koelvermogen van 2.100 Watt en een verwarmingsvermogen van 2.800 Watt, bieden deze airconditioners een krachtige en efficiënte klimaatregeling. Ze zijn uitgerust met een warmtepomp die de snelheid van de motor kan variëren, waardoor ze energiezuiniger zijn dan traditionele airconditioners. Bovendien hebben ze een geluidsniveau van slechts 44 dB, waardoor ze tot de stilste airconditioners op de markt behoren. Dat is wel zo prettig voor de medekampeerders.

Eenvoudige installatie

De installatie van de Total Black dak-airconditioners is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ze zijn ontworpen om op het dak van een camper of caravan te worden gemonteerd en worden geleverd met een duidelijke handleiding. Bovendien zijn ze compatibel met de meeste modellen en merken van campers en caravans, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor kampeerders.

Wat de prijs en beschikbaarheid betreft, zijn de Total Black dak-airconditioners volgens Telair competitief geprijsd in vergelijking met andere airconditioners op de markt. Ze zijn nu beschikbaar voor aankoop bij geselecteerde dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel